Serçe 3.25

bursada birisi 124 toplattı a dan z ye aklınıza ne geliyorsa bütün sorunları yaptırıldı aracın krem deri döşeme tesisat renk soğan kabuğu jantlar ve orjinal motora turbo takmışlar falan filan tesisatı arkadasım yapmıştı sorun çıkmış adam getirmiş aracı sonra bir yere parça almaya gidiyorlar yolda millet çekil falan yapıyo bunlarda 1-2 çuf çuf çuf tren gibi veriyorlar ayarı
başka arabayla mesafe bırakıyorum diyo sonra bir gaz çuf çuf tamponuna yapışıyorum diyo bende nasıl duruyo o dedim frene basınca oldugu yerde kalıyo dedi
adamlar motoru beslıyorlar ama frenleri de ayarlıyolar demek ki

bu kadar emek verip satanları anlayamıyorum... o kadar emek vermişin tokatla bikaç artis, keyfini çıkar arabanın..:D:D

sorsana bi tokatlamadığı artis kalmışmı ANKARA'da:D:D
hele bide serçe die hesaba katmayanlar varya ne oluyor bi görsenn:D

aynen bu tarz modifiyeli bi hacı murat antalyada rampada beni sollamıştı. ben de hadi beeee demiştim:eek:. ilginç oluyor ama.:kop:

aynen bu tarz modifiyeli bi hacı murat antalyada rampada beni sollamıştı. ben de hadi beeee demiştim:eek:. ilginç oluyor ama.:kop:

:kop::kop:

sorsana bi tokatlamadığı artis kalmışmı ANKARA'da:D:D
hele bide serçe die hesaba katmayanlar varya ne oluyor bi görsenn:D
Her kuşun etinin yenmediği kesin. Beş altı sene evvel Keçiören'de Estergon Kalesinin önündeki yokuşu çıkarken aynadan baktım arkamda bir Kadett var sollamak istiyor. Altımda Flash var. Eski Kadett'ciyiz ya. Biraz hızlanayım da zorlansın dedim. Ama benim hızlanmama gerek kaldı, yanımdan geçti gitti. Meğerse araba Kadett GSİ'miş.

eskiden doğan motoru atılıyordu onlarda fenaydı =)

izmirde 3.20 motorlu vardı bitane hacı ama eşşeğe altın semerde vursan eşşek yine eşşek yani :D Ayrıca savaş abi kesin niyazi olurr bu şöför :D

Bu kadar düşünen adam frenlerini de düşünmüştür heralde. ayrıca adam satmaya niyetli değil bence. farkındadır bu arabaya bu kadar verilmeyeceğinin. sadece ilanı koymuştur, yakında da satılmıştır yazar. sonra gerçekten fiyatı düşürüp koyar ilanı. bu da işin çakallığıdır. önce ilanı vereceksin uçuk fiyata arayanlarda satıldı diyeceksin sonra 5 eksiğine koy ilanı bak bakalım :) Ama yine canavar canavardır:) tokat üzerine tokatlar...

+1905

bunun muratını tv 8 di galiba orda ızlemıstım adamın bırı yapmıs bide o boyle yapmamıs macunlamıs falan arabayı dokuk goruntusu :D adamın tek zevkı otobanda bmw mercedes lüks arabalarla kapısmakmıs :D

Geri