10 Kas 2011 #11 E ercub Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Ocak 2011 Mesajlar 960 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 51 Ynt: Senner Tuning Astra J çok güzel olmuş. spoiler gerçekten sırıtmış ama burada gördüğüm en başarılı body kitlerden birincisi...
Ynt: Senner Tuning Astra J çok güzel olmuş. spoiler gerçekten sırıtmış ama burada gördüğüm en başarılı body kitlerden birincisi...
10 Kas 2011 #12 T Tamkan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Mar 2011 Mesajlar 1,297 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 51 Ynt: Senner Tuning Astra J Öok güzel olmuş, her ayrıntısı güzel, özellikle difüzör ve son susturuculara bayıldım.
Ynt: Senner Tuning Astra J Öok güzel olmuş, her ayrıntısı güzel, özellikle difüzör ve son susturuculara bayıldım.
10 Kas 2011 #13 C crazytuner11 Bilgi Girilmemiş Ynt: Senner Tuning Astra J zevkler ve renkler tartışılmaz bi kez daha anladm bnce rezalet olmuş egzoz hariç hersey birbiriyle alakasız ve basit duruyo.
Ynt: Senner Tuning Astra J zevkler ve renkler tartışılmaz bi kez daha anladm bnce rezalet olmuş egzoz hariç hersey birbiriyle alakasız ve basit duruyo.
10 Kas 2011 #14 T tomacco Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 May 2011 Mesajlar 2,601 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 Ynt: Senner Tuning Astra J Bencede çok güzel olmuş.Ama ben aracımın orjinal halini çok seviyorum.Kendi modifiyeli zaten bizim araçların.
Ynt: Senner Tuning Astra J Bencede çok güzel olmuş.Ama ben aracımın orjinal halini çok seviyorum.Kendi modifiyeli zaten bizim araçların.
10 Kas 2011 #15 T TOGI Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Ocak 2011 Mesajlar 2,280 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Ynt: Senner Tuning Astra J Ön spoiler ve arka difüzor dışındakileri bende beğenmedim. Ama özellike dfizör çok güzel..
Ynt: Senner Tuning Astra J Ön spoiler ve arka difüzor dışındakileri bende beğenmedim. Ama özellike dfizör çok güzel..
10 Kas 2011 #16 D Djfree Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Ara 2010 Mesajlar 576 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Ynt: Senner Tuning Astra J TOGI link' Alıntı: Ama özellike dfizör çok güzel.. Genişletmek için tıkla ... greatt
Ynt: Senner Tuning Astra J TOGI link' Alıntı: Ama özellike dfizör çok güzel.. Genişletmek için tıkla ... greatt
10 Kas 2011 #18 T TOGI Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Ocak 2011 Mesajlar 2,280 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Ynt: Senner Tuning Astra J Cem bu kadar merakla ne diyeceğimi beklediğini bilseydim daha erken yazardım Sen yorum yapmamışsın bu arada yoksa araç seninmi ;D Pazar bi aksilik olmaz ise bol bol laflarız
Ynt: Senner Tuning Astra J Cem bu kadar merakla ne diyeceğimi beklediğini bilseydim daha erken yazardım Sen yorum yapmamışsın bu arada yoksa araç seninmi ;D Pazar bi aksilik olmaz ise bol bol laflarız
10 Kas 2011 #19 M MeRt2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 9,791 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Ynt: Senner Tuning Astra J Marşpiyel ve spoiler harici bence yakışmış.
11 Kas 2011 #20 T TOGI Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Ocak 2011 Mesajlar 2,280 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Ynt: Senner Tuning Astra J demek öle O zaman yayları ve jantları çıkartıp geleyim hatta hiç gelmemeyim..
Ynt: Senner Tuning Astra J demek öle O zaman yayları ve jantları çıkartıp geleyim hatta hiç gelmemeyim..