Selamlar

mtgokduman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar, aranıza Ankara'dan katılıyorum. 1968 İstanbul doğumluyum, aslen Ankara'lı bir ailenin en büyük çoçuğuyum, tüm eğitim hayatım Ankara'da geçti; etlik ilkokulu, Kanuni Lisesi, ODTÜ Eğitim Fakültesi, Ankara Ünv. Ziraat Fakültesi ve yüksek lisans yine aynı fakültede toprak üzerine... Halen Kamuda Toprak Islahı ve Arazi Değerlendirme üzerine çalışlıyorum. Bağ-bahçe bakımı, ağaçlandırma, çiçek yetiştirme( özellikle süs bitkileri-soğanlı bitkiler), akvaryum ve su canlıları, filateli, türk-dünya mutfağı ve tabiki arabalar ilgi alanımdadır. Burada değerli dostlara ve bilgilerine ulaşağımı umuyorum. Sağlıcakla kalınız...

hoşgeldiniz

Hoşgeldiniz.İyi forumlar.

Alaka gösterip "hoşgeldin" diyen tüm dostlara selam olsun teşekkür ederim

Hoşgeldiniz.İyi forumlar.

mehmet abi hpşgeldinn
artık senin sayende etrafımız çiçekler açarr :))

Sağolasın...

mehmet abi hpşgeldinn
artık senin sayende etrafımız çiçekler açarr :))
Ali bey kardeşim tabiki iyi anladığım bir konu çiçekler... Yardım isteyen tüm arkadaşlara gönülden yardımcı olurum.Ankarada evimin balkonunda geçen hafta hazırladığım 20 kadar büyük saksıya oğlumla beraber ekimlerimizi yaptık 300 civarı lale, sümbül ve nergiz soğanlarınadan arajman....Şubatta yine tam bir çiçek şöleni olacak inşaallah...

Ali bey kardeşim tabiki iyi anladığım bir konu çiçekler... Yardım isteyen tüm arkadaşlara gönülden yardımcı olurum.Ankarada evimin balkonunda geçen hafta hazırladığım 20 kadar büyük saksıya oğlumla beraber ekimlerimizi yaptık 300 civarı lale, sümbül ve nergiz soğanlarınadan arajman....Şubatta yine tam bir çiçek şöleni olacak inşaallah...

mehmet abi inşallah beni yanlış anlamamışsınızdır

maalesef şehir hayatında çiçeklerle uğraşmak için sadece balkonlar kalıyor

Aramıza hoş geldin. Ben de 1970-2007 yılları arasında Etlik'de oturdum ve GATA dan emekli oldum. Eski ismi ile Etlik Ortaokulu (şimdiki Kanuni Lisesi, 1971-1973 dönemi) ve Etlik Lisesinden (1975-1976 dönemi) mezunum.

Kanuni

Savaş Bey ben de 1980-1985 orta ve liseyi Kanunide okudum, Gata' ya sürekli giderdik, öğrenci olduğumuzdan bakıyorlardı. Hatta DSİ de yıldızlarda güreşirken kolumu incittiğimde acilde yarım alçıya almışlardı... Güzel günlerdi eski etlik çok güzeldi bizimkiler(annanem hala) 1963 den bu yana sekiz evlerde oturur, bende her hafta uğrarım...

Geri