Selamlar Eli Opel'esi İnsanlar =)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan baroncan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

baroncan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Herkese selam arkadaşlar ben Barış Can 18 yaşındayım. Tek ülküm babama tasarım yoksunu aracımız Corolla'yı sattırıp bir opelsizasla üyesinden yahut netteki satış sitelerinin birinden 1.4 t otomatik bir astra j alabilmek, zira kendisi 0 alıp borca girmek istemiyor...Bu arabada diğerlerinde olmayan bir büyü var...Öyle sıcak öyle sağlam ki...Alfa reklamındaki cümleyi Opel Astra için kullanmalıydılar: "Ruhumuz olmadan sadece birer makineyiz"...Diğerlerinden çok önemli bir farkı olan tüm Opel Astra J kullanıcılarına kazasız belasız sürüşler diliyorum...Saygılarımla...

Ynt: Selamlar Eli Opel'esi İnsanlar =)

umarım o isteğine kavuşursun kardeşim :)

hoşgeldin barış
inşallah babanı ikna edip astranıza kavuşursunuz :)

umarım inşallah inanıyorum buna =)

Benim babada da Corolla var, gerçekten tasarım olarak bambaşka iki araç :) Umarım yakın zamanda ikna edersin.

Hoşgeldin.

Bence babanı alıp en yakın bir Opel bayii ne giderek aracın içine oturman gerek.Muhtemelen fikri değişecektir.En azından benimkinin değişmişti :)

hoşgeldiniz, bir opel sevdalısı daha aramıza katıldı... Allah gönlünüze göre versin insallah....

Aramıza hoşgeldin :)

Babanı fazla üzmemek şartıyla bir şekilde yeni Astra ya binmesini sağla bence, Corolla kullanım rahatlığı, performansı ve maliyetlerinin düşük oluşu yüzünden satılmak istenmeyen araçlardan ancak Astra nın prestij, tasarım, sürüş zevki ve güvenliğiyle teknolojisinden de yoksun bir araç.

Ben 2007 de yeni kasa Corolla almıştım, şimdi Astra dan nesi iyi dersen belki kliması biraz daha iyiydi diyebilirim onun dışıda Astra hemen her konuda üstündür.

Hoşgeldin, bence yapman gereken babanı opel e gitmeye ikna etmek, gerisini astra nın çekim gücüne bırak  ;D

Geri