Selam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmetkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmetkan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar, Ahmet ben Kütahya dan. Henüz bir astra sahibi olmama rağmen sabah saatlerinde nasipse yeni arabama kavusacagim.Şu an Mersin e doğru otobüs ile seyahat etmekteyiz. Yanimda sizlerinde cok yakindan tanıdığı biraderim Yavuz ile birlikte.
Ben size arac konusunda pek yardimci olamayacagim malesef ilk opelim olacak. Ancak yardimlarinizi beklerim acemilik yasayacagim malum :) Bundan onceki arabam 2000 Bora idi.
Tekrardan merhabalar.

Ynt: Selam

welllcommee

ahmetkan link' Alıntı:
Selam arkadaşlar, Ahmet ben Kütahya dan. Henüz bir astra sahibi olmama rağmen sabah saatlerinde nasipse yeni arabama kavusacagim.Şu an Mersin e doğru otobüs ile seyahat etmekteyiz. Yanimda sizlerinde cok yakindan tanıdığı biraderim Yavuz ile birlikte.
Ben size arac konusunda pek yardimci olamayacagim malesef ilk opelim olacak. Ancak yardimlarinizi beklerim acemilik yasayacagim malum :) Bundan onceki arabam 2000 Bora idi.
Tekrardan merhabalar.
Hangi astrayı aldınız, alıyorsunuz? Dizel benzin? benzinse 1.4-1.6 mı? Dizelse 1.3-1.6? Modeli nedir? edition, sport,cosmo? Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun şimdiden detayları bekliyoruz.

hayırlı olsun..
hoşgeldiniz..

welllcommee hayırlı olsun...

ahmetkan link' Alıntı:
Tekrardan merhabalar.

Konudan bilgimiz var Yavuz abi sayesinde :) inşAllah içinize sinerek aracınızı alır, yeni aracınızla az yakıt tüketerek dönersiniz evinize :)

welllcommee

welllcommee welllcommee

welllcommee hayırlı olsun.

Geri