selam lütfen yardım

büyük geçmiş olsun bu kadar hasardan zararsız çıkmışsın

fiyatlar uçuk da yetkili fiyatı mı bu? bagaj halısını niye mevcutu kullanmıyor mesela? 500küsür lira yazmış.

şasi de eğilmiş anladığım (robota sokma maddesinden anladığım kadarıyla), aracın kalanlarını satıp başka araç baksanız daha iyi olur gibi. düzeltilmiş şasi ile araç pek düzgün gitmeyebilir diye biliyorum

çok biyik geçmiş olsun. Eğer amacınzı aracı tekrar toplamaksa OTO GÜVEN tam size göre. aradığonız envayi çeşit parçayı bulursunuz. Anca gittiğinizde soğuk durmayın. Adamlar resmen adamına göre fiyat veriyor. Daha ilk parçada yersenız fiatı aynı kanal devam. Ya da "ohoo naptın babacım orjinalı o fiyat dersen eğer sonraki parça fiyuatları daha aşağı geliyor. Bu arada bu kadfar hasarlı bir arabadan sağsalim çımışsınız OPEL e güvenmekle doğru yaptığımız kanıtlanmış bi nevi. Tekrar geçmiş olsun mevla daha kötülerinden esirgesin..

çok geçmiş olsun hocam da çıkma parça alırken de dikkat edin fiyatları araştırın ben geçenlerde vites topuzu sordum 50 lira para çekti serviste 35 lira zaten... çok geçmiş olsun...

çook geçmiş olsun
gerçekten fiyatlar banada baya abartı geldi arkadaşlaeın tavsiyesine uymanızı tavsiye ederim allah sizi bize bağışlamış başka keder vermesin

geçmiş olsun bence aracınızı o şekliyle satarsanız daha az zarar etmiş olursunuz hem yaptırsanız bile içinize sinmeyebilir.

çok geçmiş olsun arkadaşım o arabayı toplasan astarı yüzünü geçer elden çıkarsan iyi olur ama karar senin allah sağlık sıhhat versin.

Çok geçmiş olsun.Ama o kadar hasar varsa o araba bidaha zor düzen tutar.Sanırım kaskoda yok.Allah yardımcın olsun

Gecmiş olsun anladıgım kadarı ile araba pert durumda gibi ama toplanicak durumda solediklerine gore diger arkadaslarin dedigi gibi cıkma ve yan sanayi parcalara bak ve yine soylendigi gibi o ne bicim parca fiyatıdır ya ferrari tamponumu aliyoruz heryerde var o tamponlar.

Gecmiş olsun anladıgım kadarı ile araba pert durumda gibi ama toplanicak durumda solediklerine gore diger arkadaslarin dedigi gibi cıkma ve yan sanayi parcalara bak ve yine soylendigi gibi o ne bicim parca fiyatıdır ya ferrari tamponumu aliyoruz heryerde var o tamponlar.

Oncelikle gecmis olsun.
Aynen dogru soyluyor Reyhan.Ozellikle tamponlari cok daha kolay bulabilirsin.
Alternatif kanallari degerlendirmelisin.Nacizane tavsiyem.

Geri