Selam - Göğüsten gelen çıtırtı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onurrr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ben bir şey öğrenmek istiyorum sizlerden.benim arabanın göğüslüğünden çok fazla çıtırtı sesleri falan geliyor.bunu yaptırabileceğim bir yer varmı izmirde.

Astra'ların kronik sorunlarından biri...

havalardan bence. genleşmeden dolayı yani

Arkadaşım bu çıtırtı sesleri birçok araçta var kaloriferi camlara verdiğin zaman daha çok gelir yani zararsız diyebilirim.

Bir sürü yerden geliyor olabilir, radyo teybin birleşme yerinden gösterge paelinin plastik camı ile kasasının birleşkesinden, vites topuzunun körüğünden küllükten, torpido gözünün bağlantılarından. ben çok uğraştım, elimde silikon sprey ve silikon yapıştırıcı ses avcılığına çıkıyorum boş zamanlarımda, bir tarafı kesiyorum başka bir yeri başlıyor en son şoför tarafı güneş siperliğindeki ayna kapağı çızırdıyor.Hiç kullanmadığım halde.

benim arabada motordaki plastik kapak sanırım ses yapıyo tam oturmuyo yerine galiba bakıcaz bakıcaz kalıyo hep

Gerçekten opelden beklemezdim bunları:mad: Herkeste aynı sorunlar...Neyse koltuk gıcırtısına bulduğumuz gibi bunlarada buluruz bi çözüm yolu:rock

evet yazın yoktu böyle bişey arabam ne güzel sessiz diyodum kış geldi soguklar arttı ses başladı. birde bu sitede hangi arızayı okuduysam nerdeyse hepsi başıma geldi. su eksiltme yag eksiltme arıza lambası airbag lambasıı koltuk gıçırtısı. oksijen sensörü vb sensörler camın açılıp kapanmaması daha sayım mı:)

Geri