Selam Bir 1.7dti çılgını daha eklendi aranıza :)

Yazilimi olanlara taaam %20 indirimmn ! :D

Hoşgeldiniz keyifli forumlar :D

öncelikle hoşgeldiniz. Kayserideyim bende, tatil için deniz var diye yaz ayları Mersine gidiyoruz, ayaş kızkalesi tarafına :) keyifli forumlar, umarım üyeliğiniz daimi olur, bağımlı olursunuz :)

Herkese cok tesekkur ederim bu sicak kanli karsilama icin :)
Yazin geldiginizde mutlaka misafirim olun sahne aldigim mekana gelin.
Son 2 yildir marina gonul kahvesindeyim :)
Vallahi cok sevdim ben burayi. Darisi bu forum araciligiyla mersin opel klubu kurmaya :)

hoşgeldin kardeş,sen acil uğur la tanış :) eli kulağındadır düşer zaten şimdi,büzükdeş arıyordu mersin de kendine ;)

Selam sevgili opelciler. Aranıza biraz önce katıldım.
ismim Serhat. Mersinde oturuyorum profesyonel olarak sahne alıyorum akşamları.
Yaşım 21 Opel Corsa C kasa 2003 model gümbür gümbür bir aracım var.
Mersin içi Bütün corsa cılarla tanışmak isterim.

Mpower ile çalışmalarımız var burada.
Abimde Astra J Opc var 1.6 180 hp
Mpower sahibi murat abimizdede Corsa D var 1.3 Cdti

şimdilik böyle bir aileyiz.

arkadaş hoşgeldin

Hosbulduk hosbulduk :)
Abi ugur nerdeyse direk yollayin :) bak baski balataya felan giricem beraber servis turlari atariz :) sahane eglenceli olur :D

Hoşgeldin.

hoşgeldin kardeş,sen acil uğur la tanış :) eli kulağındadır düşer zaten şimdi,büzükdeş arıyordu mersin de kendine ;)

Caner ya :rakir:

Hosbulduk hosbulduk :)
Abi ugur nerdeyse direk yollayin :) bak baski balataya felan giricem beraber servis turlari atariz :) sahane eglenceli olur :D

Hoşgeldin, aracına da konu açta fotolarını görelim :)

Caner ya :rakir:

Hoşgeldin, aracına da konu açta fotolarını görelim :)

Arabam tamamlanmadan foto atmak istemiyorum aslinda. Ama bu gidisle atmak zorunda kalacagim gibi geliyor :D bmc dia filtre takili bu arada bende herkese tavsiye ediyorum. Yolda saga sola kukruyor benim makine :D gidiside cok fark etti :)

Geri