Şehitlerimiz

açılm açılılım, diyenler sözde sorun var diyenler bunun hesabını kim verecek.diyecek çok şey var ama malesef konuşamıyorum.benimde aynı yerde görev yaptığım can yoldaşı arkadaşlarımızı ebediyete uğurladık...sözün bittiği yer burası hakkari- şemdinli- derecik.4 ayda aynı yerde 5 şehit.bir gazi...allah sabır versin cümlemize...

micheal daha önemli :P vatan pırıl pırıl 4 şehit verdi mekanları cennet olsun ...asil olarak öldüler vatan için... bu arada jackson cular nerde çok merak ettim arkadaşlar...baş sağlığı yokmu askerlerimize?

Son düzenleme:
O sanatçılarında,sanatçıların aradıklarınında benim gözümde dağdakilerden farkı yok.
Allah rahmet eylesin.

Allah mekanlarını cennet eylesin.Ailelerine sabır ve kuvvet versin.Siyasi olarak burada yorum yapmak doğru olmadığı için birşey diyemiyorum.

Allah mekanlarını cennet eylesin.Ailelerine sabır ve kuvvet versin.Siyasi olarak burada yorum yapmak doğru olmadığı için birşey diyemiyorum.

Aynen....sadece kalanlara sabır dilemekten başka çare yok....ALLAH mekanlarını cennet eylesin...:(

Söylenecek o kadar çok şey varki...... Ama burda sadece Allah rahmet eylesin deyip geride kalanlara sabır diliyebiliyorum. mekanları zaten cennet....

İçimden geçirdiklerimi yazmıyacağım!! Allah rahmet eylesin.. :(

Allah sabır versin sevenlerine nur içinde yatsınlar

Geri