şehitler...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sarı şeker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sadece örnek vermesi için söylüyorum; bugün bir kaç polis arkadaşla hakkari-başkale arasında bir vadide (zap suyunun kenarında) ava gittik. kar boyu yaklaşık 75 cm idi ve batmamak mümkün değildi.. sadece ama sadece 1 saat dayanabildik. Ağzımdan kan geldi (soğuktan diş etlerim kanamış); bir arkadaşın burnu kanadı (sanırım rakımdan). Hepimizin kondüsyonu gayet iyi iken bu hale geldik..

CENAB-I HAK biliyor ya, hepimizin aklında tek bir şey vardı; KADİR MEVLAM MEHMETÇİĞİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.. Tahmin dahi edemeyeceğiniz şartlarda savaşıyorlar.Şu anda dışarıda kar fırtınası var; yaklaşık 8 saattirde aralıksız yağıyor. Sabaha kadar da yağacağı kesin gibi..

Kar bile hainden yana; Rabbim esirgesin cümlesini..

mekanları cennet olsun =/

Allah ailelerine sabır versin mekanları cennet olsun

allah çümleisni sabır ve kuvvet versin...vatan sağolsun.

hani bi zamanlar hıranttık bi zamanlar hepimiz ermeniydik şimdi o guruplar nerde göremiyorum yazık yaaa koyun gibi bizim millet

Yazacak bir şey bulamıyorum. Acı; ateş düştüğü yeri yakar, anaların banaların yürekleri yangın yeri şimdi. Allah şehitlerimize rahmet, acılı Ailelerine ve Yüce Türk Milletine sabırlar versin. Mekanları cennet olsun. Sonuç itibariyle askerlerimiz yan gelip yatmıyor ve bu vatanı satmıyor.

Ziya Paşanın dediği gibi;
"Kalkın Ey Felah-i Vatan Dediler, Ayağa Kalktık, Herkes Oturdu Biz Ayakta Kaldık."

Allah Kalanlara Saglik Versin

Yazacak bir şey bulamıyorum. Acı; ateş düştüğü yeri yakar, anaların banaların yürekleri yangın yeri şimdi. Allah şehitlerimize rahmet, acılı Ailelerine ve Yüce Türk Milletine sabırlar versin. Mekanları cennet olsun. Sonuç itibariyle askerlerimiz yan gelip yatmıyor ve bu vatanı satmıyor.

Ziya Paşanın dediği gibi;
"Kalkın Ey Felah-i Vatan Dediler, Ayağa Kalktık, Herkes Oturdu Biz Ayakta Kaldık."[/quot]

Sonuna kadar yazdıklarına katılıyorum...:good:

Mekanları CENNET olsun..

dünya döndüğünden beri görülmüşmü yere baktığımız,
nasıl bir gaflet bu anlamazlar hala,
allami cihan gelmiş alamamış tek bir parça,
üç çapulcuya ne olaki,

kan akıtmanın ne alemi var sonu belli olayın,
kim ne almış bizden sen ne alasın,
aklın yok anladık bari geçmişe bak,
ne demiş büyükler bari gözün aç,
ÖĞÜT GİRMEYENE SÖĞÜT GİRER,
yazık sana atana dedene soyuna...

Allah tüm askerlerimize güç kuvvet versin. Şehitlerimize Allah'tan rahmet asil ailelerine sabır diliyorum. ( Ne idüğü belirsiz olan bülent ersoyu da esefle kınıyorum. Şehitlerimiz sayesinde bu vatanda nefes alabildiğini asla unutmamalı )

Geri