Şehir magandaları

Gecmis olsun Yusuf..

gülünç durumlara düşmeyelim onu döverim bunu perişan ederim senden zayıf varsa elbet güçlüsüde vardır istersen en güçlüyüm de o zamanda soğuk demiri beline takıp gelilrler karşına.

trafikte ne olcagı belli olmaz emre çok güzel bir örnek verip açıklamış.

maganda terörünün devam etmesinin tek nedeni magandalıga magandalıkta cevap vermeniz.

baba-oğulun tek buldugu bir adamı dövmeye kalkmasının ne gibi sonuclar çıkarttıgı gösteren bir video vardı zaten herkez biliyordur bulursam paylaşırım;)

http://www.vidivodo.com/284151/hatali-sollama-kavgasi

saol Buura, bilmiyodum..
cok iyi ya :D:D adam boksor gibi :)
fox taki sunucuda box maclarini sunuyor, kacirmamis haberi :)

en superi de adamin kavga hatali sollamadan cikti demesi :D:D:D sese bak yaaa :kop::kop:

ve Bugra ya katiliyorum.. trafikte saygili olalim.

Bana küfretsin ama babama,anneme veya bacıma küfretmesi bana koyar bir anlık sinir işte..
Hapishanedekilerin ve cinayete kurban gidenlerin bir çoğu bu bir anlık sinirin kurbanı değilmidir. Küfüre bu kadar duyarlı olan bir toplum fertlerinin iki kelimesinden birinin küfür veya argoyla süslenmesi çok manidar değilmidir? Parmak kadar oğlumuz yalan yanlış kelimelerle annesine, kız kardeşine küfür etmesinden gururlanırız, ama aynı yaşdaki kızımıza başka bir el kadar çocuk küfür edilince namus gitti diye silaha sarılırız. Veya eve misafir gelince hemen oğlumuzu hadi amcalara pipini göster deriz ama, kızımıza aynı şeyi dermiyiz? Ya da erkek çocukları anadan üryan denize sokarız ama kız çocuğunu köşe bucak saklarız. İçimizdeki bu magandalık tohumlarının ilklerini anamız babamız atmış olabilir mi?

gülünç durumlara düşmeyelim onu döverim bunu perişan ederim senden zayıf varsa elbet güçlüsüde vardır istersen en güçlüyüm de o zamanda soğuk demiri beline takıp gelilrler karşına.

trafikte ne olcagı belli olmaz emre çok güzel bir örnek verip açıklamış.

maganda terörünün devam etmesinin tek nedeni magandalıga magandalıkta cevap vermeniz.

baba-oğulun tek buldugu bir adamı dövmeye kalkmasının ne gibi sonuclar çıkarttıgı gösteren bir video vardı zaten herkez biliyordur bulursam paylaşırım;)

http://www.zaplat.com/video/kavga_videolari/76404/KavgaHatalı_Sollama

http://www.vidivodo.com/284151/hatali-sollama-kavgasi

http://www.timsah.com/KAVGA-HATALI-SOLLAMA/CTMMPnl1onG

Ben her zaman derim, " El Yumruğunu Görmeyen Kendi Yumruğunu Dev Zanneder" . Şimdi bu görüntülerde olduğu gibi, neyi hallettiler neyi çözdüler? Babanın oğlunun yanında, oğlunda babanın yanında bu şekilde rezil olması demek o anlıkla kalsa iyi, ömürleri boyunca taşıyacağı burukluk demektir.

Haksızda olsak çıkış yaparız, karşısı seslenmezse yiğit olur çıkarız. Ne biliyorsunuzki karşının efendiliğinden ses çıkarmadığını. Çıkış yapan yiğit, ses çıkarmayan korkak oluverir. Yok böyle bir mantık arkadaşlar. Yanımızda kız arkadaşımız, kız kardeşimiz veya eşimiz v.s olur, etrafa dik dik bakarız ve kollarız, kimse oladımı bakışlar değişir etrafı rahatsız ederiz. Yine söylüyorum arkadaşlar " Her insan korkaktır, her insan yiğittir" neyine? Ekmeğine.

Sakin olalım şiddete şiddetle karşılık çözüm değil, kavgadan kaçınılmayacak durumlar vardır, bunu bizim toplumda değer yargılarımızı bilen herkes bilir.

Saygılarımla....

Önemli olan bu duruma gelmemek. Bunun içinde gayet sakin ve soğukkanlı olmak gerekiyor. Bu tip kavgadan kaçabildiğiniz kadar kaçın derim. Sonuçları çok kötü olabiliyor. Yani telafisi çok güç sorunlar çıkabiliyor ve insan geriye dönüp baktığında ne diyor? iyi yaptım diyen bir insan düşünebiliyormusunuz? Arkadaşlar her insan çok yiğittir, çokta korkaktır. Her insan ekmeğine yiğittir, ekmeğine korkaktır. Zaman zaman haberlerde duyuyoruz, yok yol verme yok park etme v.s gibi şeylerden kavga çıkıyor birileri ölüyor, birileri yaralanıyor; öldüren kişi yaşıyormu zannediyorsunuz, o da ölenle birlikte ölüyor, daha kötüsü yaşayan bir ölü oluyor.

Sakin olalım sakin olmakta çok fayda var.
tbrkler gercekten iyi anlattınız:good::good:
hiç karsılık vermeye gerk yok sana gelirse sende vurursun böyleleriyle ugrasmıyacaksın hiç kimsede korkak filan diyemez sonunu bilmedigin yola girmek gibi birsey bu ya ölürsen? yada öldürürsen? sonuc=kocaman bir sıfır

Hapishanedekilerin ve cinayete kurban gidenlerin bir çoğu bu bir anlık sinirin kurbanı değilmidir. Küfüre bu kadar duyarlı olan bir toplum fertlerinin iki kelimesinden birinin küfür veya argoyla süslenmesi çok manidar değilmidir? Parmak kadar oğlumuz yalan yanlış kelimelerle annesine, kız kardeşine küfür etmesinden gururlanırız, ama aynı yaşdaki kızımıza başka bir el kadar çocuk küfür edilince namus gitti diye silaha sarılırız. Veya eve misafir gelince hemen oğlumuzu hadi amcalara pipini göster deriz ama, kızımıza aynı şeyi dermiyiz? Ya da erkek çocukları anadan üryan denize sokarız ama kız çocuğunu köşe bucak saklarız. İçimizdeki bu magandalık tohumlarının ilklerini anamız babamız atmış olabilir mi?

savaş abinin lafının üstüne artık laf denmez

Arkadaşlar olan oldu artık diyecek başka birşey yok herkeze çok teşekkür ederim..
KONU KAPATILABİLİR..

Yanlış hareketler bunlar. Adamın eceli gelmiş olur, bitane vurursun ölür gider. Kanun önünde suçlu olursun.Her zaman ya sabır.

Benim asıl merak ettiğim sizin arabanızda levyenin ne işi vardı ?

Geri