Şehir magandaları

Önemli olan bu duruma gelmemek. Bunun içinde gayet sakin ve soğukkanlı olmak gerekiyor. Bu tip kavgadan kaçabildiğiniz kadar kaçın derim. Sonuçları çok kötü olabiliyor. Yani telafisi çok güç sorunlar çıkabiliyor ve insan geriye dönüp baktığında ne diyor? iyi yaptım diyen bir insan düşünebiliyormusunuz? Arkadaşlar her insan çok yiğittir, çokta korkaktır. Her insan ekmeğine yiğittir, ekmeğine korkaktır. Zaman zaman haberlerde duyuyoruz, yok yol verme yok park etme v.s gibi şeylerden kavga çıkıyor birileri ölüyor, birileri yaralanıyor; öldüren kişi yaşıyormu zannediyorsunuz, o da ölenle birlikte ölüyor, daha kötüsü yaşayan bir ölü oluyor.

Sakin olalım sakin olmakta çok fayda var.

Önemli olan bu duruma gelmemek. Bunun içinde gayet sakin ve soğukkanlı olmak gerekiyor. Bu tip kavgadan kaçabildiğiniz kadar kaçın derim. Sonuçları çok kötü olabiliyor. Yani telafisi çok güç sorunlar çıkabiliyor ve insan geriye dönüp baktığında ne diyor? iyi yaptım diyen bir insan düşünebiliyormusunuz? Arkadaşlar her insan çok yiğittir, çokta korkaktır. Her insan ekmeğine yiğittir, ekmeğine korkaktır. Zaman zaman haberlerde duyuyoruz, yok yol verme yok park etme v.s gibi şeylerden kavga çıkıyor birileri ölüyor, birileri yaralanıyor; öldüren kişi yaşıyormu zannediyorsunuz, o da ölenle birlikte ölüyor, daha kötüsü yaşayan bir ölü oluyor.

Haklısın ama nereye kadar bu böyle bir değil iki değil yeter artık polis çağırsan hiçbirşey yapmıyor.

Dünya gelişiyor, imkansızlıklar içinde açlıkla boğuşan Afrika bile hızla modernleşiyor, biz ise inatla geri gidiyoruz. Modern Türkiye'nin içler acısı hali.

Katılıyorum sana Savaş abi:good:

geçmis olsun böyleleride var malesef

yanlış yanlışla çözülmez yusuf adam dolu olsaydı ne olacaktııı????
fıstıklı helvaaa yiyecektikkk
o adamın yaptığı tamamen yanlış sizin verdiğini tepkide bir okadar yanlışşşş düşünülmeden yapılan her davranış kendimize verdiğimiz en büyük cezaaaa

Ali abi adam gözden geçirip daldım yoksa sesimi keser geçerdim:D
opelciyim58 sağolasın..

katılıyorum:good: sabırlı sakin olmakta fayda var arkadaşlar, eden bulur belasını merak etmeyin. sizi sevenleri düşünün....

yanlış yanlışla çözülmez yusuf adam dolu olsaydı ne olacaktııı????
fıstıklı helvaaa yiyecektikkk
o adamın yaptığı tamamen yanlış sizin verdiğini tepkide bir okadar yanlışşşş düşünülmeden yapılan her davranış kendimize verdiğimiz en büyük cezaaaa

Valla bravo çok doğru söyledin,gecenlerde başımdan bi olay gecti araçtan inmeden adam arabanın içine eğilip beni yumruklamaya çalıştı yakadan tuttum ben bunu feci şekilde darp ettim olay hacaettepe hastanesinin yolunda demir köprünün altında oluyor ortalık ana baba günü kavga ettiğim kişi yayan ben aracın sağında aracı nişanlım kullanıyor bi anlık kaputa vurması birbirimize girmemize neden oldu ciddi anlamda adamı çok ezdim suratı eli kolu kanlar içinde kaldı ama olay yüzde yüz ben haklıyım adam bir an elimden fırladı arkasından koştum tekme vurdum iyice açıldı aramız o mesafede bir anda belinden babayadigarını çıkarttı 14 lüktü ortalık ana baba günü ve adam tabancayı doğrulttu bi anlık boşluğunu yakaladım eline sarıldım endişem birileri zarar görecekti sonra polisler ortalık curcuna millet beni tutuyor şikayetci ol silah cekmek ne demek diye polisler benim haklı olduğumu öğrendi adamı tutuyor kaçacaktı sonra adam cüzdanı cıkarttı kimliği gösterdi işin rengi değişti adam astsubay nerden bilebilirim ki alnında yazmıyor ya velasılı polis şikayetci olma dedi bana sende darp yok adamda darp var dedi oda nefsi müdafa der canım tehlikedeydi der senden şikayetci olur dedi ikincisi eğer bu adam burda silahı çıkartmasaydı asker olduğundan dolayı darp ettiğin için sen mahvolordun dedi sonra adam yolunna ben yoluma olan ona oldu diyemiyorum olan bana oluyordu adam orda çekse vursa eşşek cenneti dedikleri yeri görürdüm muhtemelen:)

demek istediğim kimsenin boşmu dolumu olduğunu bilemeyiz malesef ki bi kavga daha ettiğim gecen günden o adamında 46 lık raporu varmış orda adam eline bıcağı kapsa ben yetişmeden bize takar hiçde ceza almaz olan bana olurdu sakin olmak en güzeli ben başaramıyorum bende sinir problemi var siz kendinize muklayet olun:)

bununla geçmiş olsun artık diyecek bişey yokk

Çok geçmiş olsun trafikte kendini bilmez o kadar insan var ki..iyisimi herzman sakin olalım ve soğukkanlılığımızı koruyalım.

Geri