Seçtiğim cilaların özellikleri nedir??

09SLYMN89

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bu resimdeli cilaların özellikleri nedir??Yani silikonlu ile teflon arasındaki fark nedir?Tecrübelerinize göre hangisi daha iyi?
Ben çbs belco pastası alıcam ve ardından hangi cilayı atmalıyım(bide bulabilirsem wax da yapıcam).

cila.png

üsteki cila değil bi tür pasta boyayı pasta cila gibi almıyor boyanın yüzeyini temizliyor diğeri iste teflon oda cilalama işlemi bittikten sonra boyanın üzerine sürülüyor 30 dk beklendikten sonra araç siliniyor bu da asit yağmurlarından kuş pisliklerinden falan aracınızı koruyuor..

Cila diye seçtik bunlarda tam anlamıyla bi cila deilmiymiş yavvv xD

bu konuda profesyonel kişlerden yardım bekliyorum teflon cila silikon cila nano cila

hangisi daha iyidir yada birden fazla cilayı uygulamak mı gerekiyor.

hangi sırayla uygulayalım

ben arexons metailk cilası kulllandım max 1 ayda etkisi geçti.

satıcılar nano cila digerlerinden çok parlatıyor diyolar.

teflon cila tozu tumuyor diyolar silikon boyayı besler falan.

en güzeli satıcıdan değilde kullanıcıdan duymak.

biz bu işi yapıyoruz satış değiL uygulama merkezimiz var söylediğim gibi pasta cila boyayı alır yani inceltir arkadaşın seçtiği ilk aşama oluyor oda boyanın yüzeyini temizliyor 2. aşaması var birde çizik giderici oda aracın üzerindeki ince çizikleri bez ve fırça çiziklerini yok ediyor diğer seçtiği ürün de koruma teflonu onun görevide aracı U.V ışınlarından koruyor ayrıca asit yağmurlarından ve kuş pisliklerinden koruyor bu seçtiğiniz 2 ürün haricinde bi ürün daha almanız gerekiyor oda çizik giderici onu da aldıktan sonra bi profesyonalden yardım isteyerek uygulayabilirsiniz koLay gelsin..

Ben aracı parlatmak için ilk önce silikonlu olanından,daha sonrada cilayı koruyabilmek içinde teflonlusundan mı kullanmalıyım.

hayır... ilk önce silikonlu cila ile aracın boyasının yüzeyini temizliyeceksiniz.. ardından çizik giderici ile tekrar geçiceksiniz aracı araç şampuanı ile yıkıyacaksınız tabbi fırça veya sünger ile değiL araba yıkama peluşu ile yıkıyacaksınız sonra aracı kuruluyacaksınız tabi en ufak su damlasının kalmaması gerek ardından koruma teflonunu atıcaksınız bi yarım saat 45 dk kadar bekliceksiniz üzerinde kuruduktan sonra bi pamuk yardımı ile aracı siliceksiniz işte bu kadar tabbi biraz sabır ve beceri isteyen bi iş :D:D polisaj ve orbital makinesi kullanmasını bilmiyorsanız işi bilen biri ile uygulasanız iyi olur kolay gelsin..

Hıımm demek öle, ben hiç çizik giderici cila falan almıyım direk pasta alıp pastalama işlemi bittikten sonra illaki oto şampuanı ile yıkamam mı lazım.Bende şampuan yok :D
Direk sadece su ile yıkasam(yıkarkende elime bi bez alsam şöle aracı ovalayaraktan yıkasam),kuruladıktan sonra da teflonlu ile cilalasam olur mu???

ilaçla yıkasanız daha iyi olur veya siz hiç uğraşmayın silikonlu cilayı ve çizik gidericiyi kendiniz atın bi 10 tL verip bi yıkamacıya verin orda fırçasız ve süngersiz yıkasınlar sonra teflonu kendinizde atabilirsiniz bu arada teflon aracın kapı kolları vs gibi siyah plastik parçalarına gelmezse iyi olur bi de aracın kaportasına bol bol sürmeyin yedirerek sürün çünkü yağlı gibi olduğu için aracı silerken arındıramazsınız zor olur temizlemesi..

Hımmm.Az çok işi nasıl yapcağımı kaptım.Bu önemli bilgiler için çok teşekkür ederim...

Geri