ankaraya hersey müstahak,bu halkada hersey müstahak bundan sonra insanlara acımıyıcam ve bana yakınanları sert bi dille uyarıcam gördükki herkez herseyden memnunmus mazotta benzinde 5 TL olsun litresi binen binmeyen belli olsun durmak yok yola devam bu halka hersey müstahak
hızlı akan yolun ortasına sadece yayaların geçebilceği alısveris merkezi kuran(battı zaten

garip demir yığını yapılasmalarına hat safhadaönem verip bunları bitirmeyen
suları kesip sehir dısında akrabası olan gitsin diyerek saçmalayan
suları açıp boruları patlatmak
arsenikli bigün güneste kalınca yosun tutan suyu halka gizlice içirmek
bunları yasayıp, gidip hala aynı baskanı secen halk bizizdirr devam bakalım
Şehrin büyük ve önemli noktalarında kendisi ve oğluna isler kuran(Maltepe pazarı yanı opet , ankamall altındaki hamam oto yıkama ve bilimum işler)
Evet demekki herkez bu partiyi basarılı görmüs ankarada oyunu atmıs ama eminimki atanlarda issiz ve ekmeksiz kalma korkusu yasayan belediye isçileriydi bi kısmı onlara bisey demiyorum.Ben altındağ bölgesindeyim ki eminim benim mahalledede bu partiye eğilim yok ama yokluğun , parasızlığın , açlığın olduğu bi ülkede malesef insanlar aç kalmamak uğruna veriyolar bu oyları.Ne zamana kadar insanları bedavadan beslemeye devam edicez , nezamana kadar bu işlere para yetiştircez bende anlamıyorum ülke olarak bizi çok kötü günler beklemekte olduğunu düsünüyorum hepimize geçmis olsun...
ama beni en çok ne yaraladı biliyomusunuz....Ankarada İstanbuldada tuttuğum parti okadar acı bi hale düştükü inanın çok üzüldüm daha sandıkların yarısı açılmış biz seçimi kazandık diye açıklamalar yapmalar ve seçim sonunda yaşanan hüsran inanın bu daha çok acıttı canımı ,çünkü bu partiye yakısmıyacak tavırlardı bu beni çok yaraladı...