Bogazına kadar dolu araç. Ekonomi desen başka bir güzel 5 yıl garanti daha ne olsun? LPG bilmem ne gibi saçma sapan işler ile zaman tüketmeye dahi değmez... yağını suyuna bakacaksın tepe tepe kullanacaksın. Bence bu marka değerlendirme kesin kez alınması gerek. Devir ekonomi devri. Sağlamlık devri... garanti ne kadar uzun o kadar işi sağlama alma devri.
Nadir abi garanti işini cok gozunde buyutuyorsun , hele ki opelde , herseye normal gozuyle bakan servis elemanları ıle dolu , duydugum kadarı ıle wv nın de kalır yanı yokmus , şu anda en ilgili davrananlar; sorunlarını bir şekilde ortmeye calısan Hyundai araçların servisleri , onun dışında al birini vur ötekine .
Valla ilk bakımımı bıle garantıyı bozmak pahasına kendım yaptım , sonra arabama koyacaklar 10-40 yagı , kısa vadede bişey olmaz ama ben arabama uzun sure, uzun km ler binmek istiyorum , bu yuzden opelin servisinde 30 TL lık 4L 10-40 yaga 100TL verecek kadar zengin de degilim , arabama verdigi zarar da cabası hem...
Hangi opel servisi Corsa C-Meriva A-Combo B nin direksiyon kutusunu garanti dahilinde degiştirmiş ki?
Ya 1.2 D corsalarda kronik olan klima açık iken fren şişmesi problemi için daha yeni opel Turkiye ile konusmalarımı sonlandırdım , sonuç ; ''-Sadece sizin arabanızda degil butun corsa 1.2 lerde bu olay yasanmakta bu yuzden bunu sorun olarak gormuyoruz , frenlerınız her corsa 1.2 ile aynı sertliktedir'' harbıden 2014 corsa denettiler hill holder olmasa (onda daha barizdi kendı arabama şukrettım) klima açık iken durabilmek imkansız... Ama opel için bu gayet normal bişey . Opelde çalışan bir gorevliden kronik lafını duysam dişimi kıracagım zaten... İnsanları salak yerıne koymayı cok seviyorlar. Yanı dıyecegım o ki Nadir abim , servise-garantiye güvenip sıfır araba almak çok saçma. Sıfır araba almanın tek mantıklı tarafı geçmişinin sadece sende olması...