Seat Exeo'yu nasıl buldunuz?

Ben geçen ctesi gidip baktım. Bildiğin eski A4. Ha malzeme olarak iyi ama neden o kadar para verip eski bir iç tasarımı olan araca bineyim.

Ayrıca ön tarafı bana çok geniş gelmedi. Aynı bayiide makyajlı Leon'a bindim ön taraf daha geniş hissettirdi bana.

47bin liram olsa gidip de Exeo almam ama

Seat'ın bu sınıfta bir modeli olmaması bir eksiklikti tabi ama bu eksiği A4 ün birebir kopyasını alarak yapmasını doğru bulmuyorum ve gereksiz derecede pahalı o kadar etkileyici bir tasarımı olduğuda söylenemez

şu seatın özellikle arka stoplarına deli oluyorum.gerçi önüde farklı değil.elinden şekeri alınmış çocuk gibi bakıyor...berbat

ben direksiyonunu sevmedim.
basit duruyor. ısuzu marka otobüslerin direksiyon simidi gibi aynı

Seat ın bu sınıfta araba üretmesi güzel. Doğal olarak tutar mı tutmaz mı diye düşünüp maliyetleri aşağı çekmek için VW'in elde olan parçaları kullanılmış. İç malzeme kalitesi diğer seat lara güzel ama, tek eksiği fiyatı bence. Bu fiyatlar biraz daha alta çekilse inanın çok satardı bu araba

ben direksiyonunu sevmedim.
basit duruyor. ısuzu marka otobüslerin direksiyon simidi gibi aynı

dıreksıyon a4 direksıyonu

Yuvarlak havalandırma ızgaraları dışında(Belkide aynıydı hatırlamıyorum ) herşey
Audi'den alıntı. Pes be kardeşim bu kadar mı taklit olur :D

zamanla düşecektir fiyatı.. passat bile nerelerden nerelere geldi.. bu arabaya çok büyük talep oluşmuştu, o nedenle çıkış fiyatını yüksek tuttular. satşlarıda fena değilmiş gerçi, ama yinede zamanla düşer..

bu arada vag grubu bunu arasıra yapıyor.. daha evvel superB yi audi a6 şasesi üzerine kurup, donanımınıda passattan almıştı mesela.. şimdide varolan kalıpları değerlendirip audi a4 muadili exeo çıkardı. kendi kendisini, kendine rakip yapıyor ve piyasayı daraltıyor. güzel strateji..

çakma a4 ama çok güzel olmuş nede olsa aynı marka audi seat volksvagen

Yuvarlak havalandırma ızgaraları dışında(Belkide aynıydı hatırlamıyorum ) herşey
Audi'den alıntı. Pes be kardeşim bu kadar mı taklit olur :D

taklit değil zaten direk a4 üzerine kurulu.

Geri