scr belgesi ve k belgesi için yardım

baymustang

Organizasyon Sorumlusu
Bilgi Girilmemiş
sevgili arkadaşlarım çok yabancı olduğum şu belgeler için sizlerden yardım talebinde bulunuyorum.

karşıma çıkan bu belgeler ne işe yaramaktadır?

nerden yaptırabilirim?

ne kadar ücret tutar?

ders almadan sınav hakkı varmıdır?

SRC bende alıcam işsiz bi durumdayken faydalı bir belge edineyim ne olur ne olmaz ilerde yük,yolcu vs. taşırken istenen bir belge olacakmış.

evet banada lazım src 4 yurt içi yük taşımacılığı ve birde pisiko teknikmi öyle bişi varmış
olmada kullnana ve şirkete cezası varmış bende şirket aracı kullandığım için lazım

50-60 milyon masrafı var evrakını veriyosunburdaa yaptırıyo adamlar,ben devletin yeni bi gelir kapısı çıkarma çalısması diyorum kamyonculara ,minibüscülere aldırdılar bide psikoteknik raporu çıkcakmıs simdi çıksın bakalım

src ve k belgesi yük ve yolcu tasıma belgesidir. yolda polis kontrolunde bu belgelere sahip olmanız gerekir yoksa ciddi miktarda ceza alırsınız. bir zamanlar kargo acentemiz varken k belgesi almak için 2000liranın üzerinde para vermiştik. ama o zamanlar ilk zamanlarıydı şimdi ne kadar bilmiyorum.

bu olay iyice karşık

bır suresı vardı calıstıgın ıs yerınden uc yıl kesıntısız sıgorta yapmıs olması ve en az 3 yıllık e sınıfı ehlıyetın olması sartı ıle sınavsız verılıyordu daha sonrası ıse sınav ve ucret odenerek belge alınabılıyor
yuk ve yolcu tasımacılıgı sehırlerarası ve uluslararsı olmak uzere dort cesıt belge olması lazım

Geri