SBN Sigorta (Şekerbank) :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fætih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar dayım tam 22 gun once kozyatağındakı optimumun onunde e5'ın bırden tıkanmasıyla anı bır fren yapmıs arkadada bı transporter takıp mesafesını korumadığından dolayı arkadan bızım l300 carpmıs dayımda asker ugurlamasına gıttıgı ıcın arkada 17 kısı varmıs:) 2 kısı ufak tefek aralanma oldu tabı yaralanma olunca polıs cagırdık tutanak falan tutuldu. arkadan carpan arkadasta gayet efendı bı ınsan ve pendıkte sanayıde motorcuymus ve yan tarafındakı kaportacıya arac cekıldı.alkol raporu hastane raporu falan hersey sıgorta sırketıne gonderıldı.sıgorta sırketınden gelen exper aracı ınceledı ve adamdan 10 gun haber alamadık :) 10 gun sonra bızı kaportacı aradı abı senın aracta exper saıbe oldugunu dusundugunu soylemıs.(ndenıde transporterde ufak tefek cızılme harıcınde pek bır sey yokmus ondanmıs) bizde expere ulastık ve durumu sorduk arastırma yapacagını 2 gun sonra tekrar aracı ınceleyeceğini soyledı.tabı bu arada bı 12 - 13 gun gectı tekrar aradıgımızda hala ınceleme suruyor dedı.bızede arac cok lazım degıl dıye bıraz ustune dusmedık ve bugun bızı baska bır exper aradı ve bu aracı keısnlıkle yapılmayacagını daha onceden kazalıymıs zaten arac bu kaza tutanağıda benı ılgılendırmıyor dedı ve ukelaca konustu telefonu kapattı.bız sıgorta sırketını falan tekrar arayıp bu experın sefını bulduk ve adam gelsın bı konusayım dedı eğer bugunde olmazsa artık mahkemeye gıtcez.yanı sız sız olun sbn sıgortayla kesınlıkle aracınızı sıgortalatmayın adamlar devletın polısının ve doktorunun raporuna bızı bağlamaz dıyıp gectıler ve yarın mahkemeye basvuracağız dayımın avukat arkadası aracın sanayıde gereksız yere yattığı her gun ıcın bır ucret talep edebıleceğimizi soyledı bakalım ne olacak...

sizin sorun Sigorta şirketinden ziyade sigorta eksperinden kaynaklı gibi görünüyor.Eksperler bagımsız çalışıyorlar,dosyalara bagımsız olarak atanıyorlar.Yani sigorta eksperi sizin poliçe aldıgınız sigorta şirketinin personeli değil.

Benzer durumları eşten dosttan çok duydum,sigorta eksperlerinden şikayetci olan çok insan var

bende eksperden kaynaklıdır diye düşünüyorum ayrıca direk firma ismi vermende yanlış bazı siteler firma isimlerini kullandıkları için cezai durumlarla karşılaşmıştır

evet aynen öyle. Experler masrafları azalttıkça daha çok prim aldıkları için kolay kolay masrafı kabul etmiyorlar. Böyle durumda servisle anlaşmalı firmadan sigorta yaptırmak baya bi işe yarıyor. Servis sigorta poliçesini kendisi kestiği ve müşterinin bakımlarını da yaptığı için experi zorluyor ve kesinlikle masrafı karşılatıyor.
Ama karşı tarafın verdiği zarardan dolayı trafik sigortası karşılıyorsa fazla bi şey yapamazsınız. Başka exper isteyin, çünkü bu adamlar da o hasarın ödenmesi gerektiğini biliyorlardır, sadece zaman kazanıp ödemeyi sallamak bu şekilde oyalıyorlar. Ben bi keresinde 3 ay sonra almıştım ödemeyi. Ama sonuçta almıştım. Mahkemeye gitmeye gerek yok, tüketici hakem heyetinden bi telefon açtırmak bile yeterli oluyor.

evet bugün sabah şeytan üçgenıne hasan dıye sıgorta sırketınden bır adam dahıl oldu expere onayı verdırmeyen oymus bakalım ne olacak...

geçmiş olsun umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.
üzücü ve çok can sıkıcı bir olay

SAvcılıktan Karakoldan Falan Evraklarımızı Tamamladık Pazartesi Mahkemeye Verecez B Aralar İşler Pek Yolunda gitmiyor Nedense ???

ya varya experler niyeböyle anlamıyorum bugün benim arabanın çiziğinede 225 TL verdi yetcekmi dedim yeter dedi nası iş anlamadım

bu sigorta işi yalan oluyo yavaş yavaş bende cihaz sigortalattım cihaz 2 ci sene sonu bozuldu. gene bir bankanın A...... bankası. 7-8 tane evrak istedi eksper. dedim başka isteğin 1 hafta antalya tatili yanında başka dedim. vermemek için her türlü numarayı çekiyorlar

Geri