Satmakmı Tüpmü taktırmak hangisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lorca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
185,000 olmus zaten sat

alalım satalım ekonomiye can katalım;)

satmakta tek çekindiğim alıcğaım arabada bu konforu bulmak çok zor
antalya yada alanya manavgat fark etmez önerebiliceğiniz iyi bir usta varmı taktırmak için brc en uygunu gibi gözüküyor prins pahalı kaçar

Serkan Google'da "hba otogaz" diye aratırsan çıkar. İbrahim ustanın servisi, dün bir tanıdığım fiyat aldı brc 1500 teleflex 2000 dedi. Daha olmadı donanimhaberde konusu var oradan sorabilirsin soracaklarını.

Satmakmı lpg taktırmakmı dersen, bende kararsızım :rolleyes:

arabanızda problem yoksa memnunsanız bence taktırın lpg keyfinize bakın... yok zaten arabadan sıkıldım daha konforlu veya yeni birşey alcam artık sorunda çıkartıyor derseniz satın arabanızı... 185bin çok fazla değil... 350-400bin km motor açmadan giden vectralar gördüm yeterki hararet yapmasın, triger koparmasın... motor açılmasının genel nedenleri bunlardır... birde ekonomi yapıcam diye çok fakirde çalıştırılan lpg ayarları... bunların dışında çok nadir motor açmak gerekiyor bu x20xevlerde...

arabanızda problem yoksa memnunsanız bence taktırın lpg keyfinize bakın... yok zaten arabadan sıkıldım daha konforlu veya yeni birşey alcam artık sorunda çıkartıyor derseniz satın arabanızı... 185bin çok fazla değil... 350-400bin km motor açmadan giden vectralar gördüm yeterki hararet yapmasın, triger koparmasın... motor açılmasının genel nedenleri bunlardır... birde ekonomi yapıcam diye çok fakirde çalıştırılan lpg ayarları... bunların dışında çok nadir motor açmak gerekiyor bu x20xevlerde...

bencede modeline göre çok fazla değil km.niz.takıp tüpü Binin aracınıza yeni bir araç beş bilinmeyenli denklem gibi.Çözene kadar sanayinin yolunu defalarca aşındırmanız ve 4 lastik-1 akü-triger vs.ağır bakım derken size 2,500-3000 Tl extra masraf demektir.Bence çok çok üst model araç alamayacaksanız konyada atiker 900/10 taksit.Gelin yardımcı olayım bulalım adam gibi bir usta hatta benim tatırdığım servis mükemmel binin keyfinize bakın

arkadaşlar satarsam alıcağım araba vw 1.4 polo dizel 2007-2008 temiz bulursam
yada az yakan araba öneriniz varmı 17bin-22bin TL arası

düşündüğüm şu tüp taktırıp kulansam ortalama aylık 2bin km yol yapıyorum
2 sene sonra 260 binde bu arabayı satmak zor olmazmı
tabi 2 senede servise vericeğim paraları saymıyorum:)

benimde arabam vectra b 2.0 lovato marka sıralı lpg taktırdım 2 yıl once bi problem yok çok şükür ..yakıtta ise performanstan neredeyse hiç kayıp yaşamadan yarı yarıya düşme oldu.. ben yerinizde olsam lpg taktırmayı tercih ederdim.. çünkü almayı düşündüğünüz 1.4 dizel polo 2000 motor vectradan sonra size ne performansta nede konforda yetmiyecek ve yeni bi arayış içine gireceksiniz.. saygılar...

arabanızın sorunu problemi yoksa takın lpg kullanın o konforda baska ne alacaksınız ki o fiyatlara ben vectradan inip astraya bindim hayal kırıklığına uğradım hiç poloya binerseniz aylarca ağlarsınız heralde

Eğer benzinle basın dertteyse bi alt sınıf dizel araca binmeni tavsiye ederim.Lpg de ayar problemi cok sık rastlanan bir durum + lpg ye vereceğin 2000 tl yi de düşün ben olsam lpgden uzak dururdum.Satar dizel bir araca 2000 tl verirdim.

Geri