Satmakmı Tüpmü taktırmak hangisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lorca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lorca

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar
arabam
opel vectra 2.0 2001 model cdx full 185binde
benzine para yetiştiremiyorum

sizce tüp taktırsam fayda görürmüyüm yoksa satıp küçük bi araba alayım

bide hangi sistem en uyumlu tüpte vectra lara

Lpg taktırırsan %40 a varan tasarruf sağlarsın ayrıca çekişte neredeyese hiç değişim olmaz.Bendede 2000 vectra var ve brc marka kit takılı tavsiye ederim.Ancak iyi bir ustaya taktır, sonradan başın ağrımasın.

Alanyada olduğum için burda ne kadar iyi bir usta bulabilirim şüpeli brc ye herşey dahil 1800tl fiyat verdiler normalmi bu fiyat

yanı 1600 lıra heralde burda verılen fıyatta. pazarlık yapabılırsın. ben pazarlıkla 1100 euroluk prins kiti 2000 tl ye , 1000 peşin 1000/10 taksıtle aldım.

lpg taktır derim,benim arabam km de 170 kuruş yakıyo :)

satmakta tek çekindiğim alıcğaım arabada bu konforu bulmak çok zor
antalya yada alanya manavgat fark etmez önerebiliceğiniz iyi bir usta varmı taktırmak için brc en uygunu gibi gözüküyor prins pahalı kaçar

bizleri bu hale getirenler utansın:D:D:D

ben zavoli taktırdım çok memnunum,tavsiye ederim

ben dahil etrafımda tanıdığım araç sahiplerinin hepsinin gözü net te abicim. Hepsi sahibinden.com a üye. Araba satmak bizim milette hobi galiba. Kedimden biliyorum arabamda bir müddet sonra dürtüyor. :D. Ancak ben satmanız taraftarı değilim. şöyleki. iyi araba bulmak çok zao. Sattıktan sonra alacağınzı araç bakımlı mı hasarlı mı, kronik problemi var mı ? bunları bilmeniz çok zor. Ama araç kendinizin huyunu suyunu biliyorsunuz. BRC kit var aracımda bir sorunum yok. Gayet memnunum. YErinizde olsam satmaz LPG taktırırım.

Kilometrede 10 kuruş tasarruf ettiğini düşünürsek ortalama 1700 liraya taktıracağınız bir lpg kiti sizin 17.000 kilometre yol yaptıktan sonra kilometre başına 10 kuruş tasarruf yapabileceğiniz anlamına geliyor :) bende böyle bir hesap yapıyım dedim kendi kendime :)

Geri