Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
+1, ben de uzun süre arayış içerisindeydim. Bekledim bekledim ve bir süre sonra şansıma Ankara'dan temiz cosmo jant takımını buldum, gittim gördüm beğendim ve aldım.
Ya çok güzel bir jant gerçekten adam gayette kibardı hatta ben jantı aldığım söylemekten vazgeçince bana satıldığını söyledi. Keşke gerçekten böyle bir jant o fiyata bulsak da alsak neyse hayırlısı diyorum.
Ya çok güzel bir jant gerçekten adam gayette kibardı hatta ben jantı aldığım söylemekten vazgeçince bana satıldığını söyledi. Keşke gerçekten böyle bir jant o fiyata bulsak da alsak neyse hayırlısı diyorum.
Ben de oldukça bekledim ve en sonunda elden alabileceğim bir jant buldum, tavsiyem elden almak yada farklı şehirdeyse elden alabilecek bir tanıdığı yönlendirmek. Forumdan tanıdığımız bildiğimiz birinden bir alışveriş yaparsak zaten tadından yenmez