Sarsıntı ve boğulma sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saoleite
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende benzinpompasından supheleniyorum bir defasında wurth koydum düzeldi bir ay kadar ama bende pompa benzin deposunun içinde olduğu için ustaların bile sokup uğraşmak işine gelmedi bende fazla ulaşamadım kaldı öyle

ben sana söyliyim bak benim arabada o yanıyordu gitmedimiz yer kalmadı LPG ciye gidiyosun baglayıp söndürüyor 10 dk felan sonra geri yanıyor onun nedenini servis bile çözemedi en sonunda araba motor taşlamaya gitti şuan yok ama arabayı servisden ilk çıkardıgımızda 1 yada 2 saat sonra gene yanmışdı servisdekiler allahalla diyerek neden oldu felan dediler ama sonuc 0 gene yanıyor ara ara bazen hiç yanmıyor bazen yanıyoryani anlaycan lpg varsa araba hiçbir zaman randumanlı çalışmıyor yani bu anlattıklarım bana 2000 TL maloldu ama halen tam anlamı ile iyi degil benzinde eh işte lpgde daha beter
ya bende bişi var yada bu arabada bide ustalar yapamayınca yapmıcaksın satacaksın lafı deli ediyor

valla çalışmama sorununu banada benzin pompası dediler ama ne kadar doğru bilemiyorum kurumda olabilir.... haftaya halledecem inş...

Evet arkadaşalar abayı bugun götürdüm k.maraş sarpele tanıdık usta var herşeyini söyledim arabanın geç çalışmasını verdigi cevap aynen şu şekilde araba lpg var bu olağan bir durum herhangi bir arıza kodu vermiyor ben bunua bişey yapamam işte sundan desem olmaz dedi seni boşu boşuna masrafa sokmuş oluruz dedi ve arabayı stop ettirken benzine al rolantiye binince stop ettir dedi çalıştırıken gene benzinle ve sonra gazla gidecekmişim ancak öyle çalışması düzelir dedi olmadı 1 hafta benzinle bin diyor yani kısacası bi halttan anlamadılar bu düz şanzıman degil bu direk kalmaya bilir çünkü kendisi ayarlıyor diyor ne dediysem şöyle böyle bi cevap verdi şimdi sizlere soruyorum ben ne yapayım araba bazen devri düşüyor geri bile kaçıyor klima zaten öldürüyor öyle olurmuş klimada çok düşermiş arabada turbo olsa olmaz diyor 1.5 tona yaklaşık araba böyle olur diyor geri kaçırmasınıda klimayı kesinlikle kapat el freni çek kalk diyor eee hep böylemi alacak dedigmde ise yapacak bişey yok ya bu servisde var bişey yada bende lütfen yardım edin k.b. baya uzattım ama ancak anlatabiliyorum derdimi....

Geri