Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşlar 1saat önce arabamda hareket halindeyken şarj lambasın berli belirsiz yandını fark etdim sizce sorun ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşk ederim ?????
dinamo tamamen bozulmamıştık üzerindeki konjektörler arızalanmıştır sanırım:S fiyat konusu hakkında bilgim yok forumdaki arkadaşlarda cvp gelecektir...
92 model opel vectra 2.0 peki şarj dinamasu ışıgı akşam karanlıkta berli berisiz yanıyo yani şarj dinaması degişmesimi lazım yoksa tamir filan oluyormu cvp bekliyorum arkadaşlar lütfen yardım ??
şase kablosunda sorun olabilir; akü zayıflamış olabilir; konjektör arızalanmıştır; diyot tablasında problem vardır; komple yenisini almana gerek yok ama konjektör ve diyot tablası yaklaşık 150-200 civarı tutar tahminen...
sıfırını almana gerek yok oto elektrik yedek parçacıları 2 el çok temiz dinamolar satıyor. Senin arabanın orjinalinde 70A şarj dinamosu var alırken 120A lik dinamo tak daha iyi olur faydasını görürsün. 120A Dinamoların ikinci eli 200 ytl felan, 70A ise 100 ytl alırsın 2 elini. Sıfırları biraz pahalı.
92 model opel vectra 2.0 peki şarj dinamasu ışıgı akşam karanlıkta berli berisiz yanıyo yani şarj dinaması degişmesimi lazım yoksa tamir filan oluyormu cvp bekliyorum arkadaşlar lütfen yardım ??
Arkadaşım konjektörler ve diyot tablosuna bi baktır bakalım, Tamir edilmesi lazım... Aküyede baktır belkide sorun aküde belkide şarj dinamosu ile akü arasındaki ceyran kablolarında elektrikçiye göstermende fayda var!!