Sarj dinamosu kasnagi

bir sorum olacak bu parcayi internetten alsam degistirmek cok zormu ortasindan bir vida tutuyor gördügüm kadari kayisi cikartip vidayida gevsetip degisitirme sansim varmi yoksa sarj dinamosunu sökmekmi gerekli

bahsettiğiniz ses bilyanın dağıldığına işaret ediyor. geçici bir çözüm bulmanız maalesef mümkün değil. boş yere wd40 ya da gresle uğraşmayın.

lazım olacak anahtar budur Bülent kardeşim
$%28KGrHqZ,%21roFG6ktTf7hBRwdHdP28Q%7E%7E60_58.JPG

lazım olacak anahtar budur Bülent kardeşim
$%28KGrHqZ,%21roFG6ktTf7hBRwdHdP28Q%7E%7E60_58.JPG
Selim bey bu anahtar özel bir anahtarmi? yani gümüs rengi kismi olan hazir takim var fakat arka disli kismi olan bölümde lazimmi?
bu arada kayis olarak alttaki adresteki ürün dogrumu?

CONTI Keilrippenriemen / OPEL ASTRA H 1.3 / ( 6PK1180 ) | eBay

kasanak olarakta

Lichtmaschine Freilauf Riemenscheibe Fiat Suzuki 1.3 Diesel Opel 1.3 CDTI NEU | eBay

bu var

Riemenscheibe Freilauf Opel Agila A Corsa C Combo C 1.3 CDTI 16V!!TOP!! NEU | eBay
birde bu var
ama GM olarak bulamadim ebay de

Selim bey bu anahtar özel bir anahtarmi? yani gümüs rengi kismi olan hazir takim var fakat arka disli kismi olan bölümde lazimmi?
bu arada kayis olarak alttaki adresteki ürün dogrumu?

CONTI Keilrippenriemen / OPEL ASTRA H 1.3 / ( 6PK1180 ) | eBay

kasanak olarakta

Lichtmaschine Freilauf Riemenscheibe Fiat Suzuki 1.3 Diesel Opel 1.3 CDTI NEU | eBay

bu var

Riemenscheibe Freilauf Opel Agila A Corsa C Combo C 1.3 CDTI 16V!!TOP!! NEU | eBay
birde bu var
ama GM olarak bulamadim ebay de
Selim bey
bu anahtarin bir ölcüsü varmi pahali degil kayis, kasnak, anahtar hepsini satin alip kendim yaparim diyorum

O anahtarın hem dış hem iç dişlisi olacağı için sana resmini yolladım.
artı kasnak olarak bence kaliteli marka bak ina ruvelli gibi
tanınmamış marka yarine mesela bu
Riemenscheibe, Kurbelwelle RUVILLE (515819) | eBay
kayış içinde bu daha ucuz aynı marka artı posta parası yok
CONTI Keilrippenriemen Für OPEL ASTRA H 1.3 CDTI 90PS Bj. ab :08.2005- | eBay
Selim bey cok sagolasin
yarin isi garantiye almak icin birde video cekip ekleyim , tam emin olalim ona göre siparis vereyim götüreyim servisted taksinlar hic ugrasmayim karda kista hemde garantili olur.

Bülent Kardeşim,
kasnak; lichtmaschinen riemenscheibe,
kayışta; keilriemen veya flachriemen

ja ich möchte şiş köfte

Kayış conti olsun.
Gergi ise kesinlikle komple olsun. Gates fena değildir, ama İna marka almanı öneririm.

ja ich möchte şiş köfte

Kayış conti olsun.
Gergi ise kesinlikle komple olsun. Gates fena değildir, ama İna marka almanı öneririm.
komple derken ?

astrah1.3dizelvkayisgergikutuguina-500x500.png

Genelde rulmanı bozulmaz, kütüğün içi bozulur. Araca monte edilen yerden, sıkar gibi anahtar ile yüklenin kıtırdıyı hissedersiniz. O yüzden sadece rulman-bilye değil komple değişir Astra H da.

Geri