sararan stop düzelir mi?

alonso_51196

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar babamın arabasının sol stop lambası sanırım hava almaktan sararmış. babama göre sorun yok ama benim gözüme batıyor. eskisi gibi olur mu? olursa nasıl olur?..

güneşten sararıyor meguiars plastx le daha parlak görünmesini sağlayabilirsin sararmasıda nispeten eskiye göre azalacaktır..yalnız uygulamadan sonra bu cilayı sık sık yenilemen gerekiyor cila gittikten sonra far matlaşıyor

dediğiniz ürünü biliyorum ama sanki stop içten sararmış gibi? yani dıştan yapılan bir uygulama ne kadar etkili olur?

benim arabada arka stop a nerden giriyosa toz giriyo.. tam anlamıyla sararmak değilde matlaşmak gibi bir sorunsa sizinkide aynısı olabilir..

stop u söküp uygun bir yerinden içine hava bastığınız zaman o tozlardan kurtulursunuz ,eğer durum oysa

Yok öyle bir durum değil. Araba burda olsa fotosunu çeker koyarım da burda değil. Farı geçen çıkarttım içini elimle kontrol ettim ama toz yok yani öyle havayla falan geççek gibi değil sanki o plastik malzeme sararmış far eskimiş gibi olmuş...

Maslak sanayide temizleyen yerlerler var komusumuzun connectin sol on farini priril piril yapmislardi.. Ama sararmaya etkisi ne olur bilmem genede denemekte yarar var ...

Geri