şanzuman Yaği

melonkolik

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar şanzuman Yağini Arabayi Aldim Alali Değiştirmedim.arabaya Kendim 2 Yildir Biniyorum Tabi Bunun önceside Var.acaba şanzuman Yaği Değişirmi Değişirse Zamani Nedir.bir Belirtisi Yahut Zarari Varmidir?bilgisi Olan Arkadaşlar Varsa Cevap Lütfen

30,000 km de 1 değişmesi, arkadan itişli araclarda difransiyel yağıda unutulmaması lazım. ep80/90 castrol dişli yağı iyi oluyo 3 litresi 15 lira diye biliyorum. bide yetkili servisin orjinal koyduğu bir yağ var 120 ytl ye değiştirdiler benimkini daha ince bi yağ sanırım. ama castrol dişli yağı iyidir reklam gibi olmasın tavsiyee..

Son düzenleme:
Arkadaşlar şanzuman Yağini Arabayi Aldim Alali Değiştirmedim.arabaya Kendim 2 Yildir Biniyorum Tabi Bunun önceside Var.acaba şanzuman Yaği Değişirmi Değişirse Zamani Nedir.bir Belirtisi Yahut Zarari Varmidir?bilgisi Olan Arkadaşlar Varsa Cevap Lütfen

Arkadaş, imza ayarını yap kendini üye arşivinde tanıt yoksa senin konuyu kilitlerler.
Şanzuman yağı değişiminin çok bir masrafı yok 30 ytl ye değiştirirsin 100000 kmde bir değiştir daha sağlıklı olur zaten çok ta pahalı bişey değil 5 dakikada değiştirirler.

ne 30.000 km'si yahu, 60-70 bin km genelde.onda da bakılır kontrol edilir önce. gerekiyorsa değiştirilir.

şanzuman kendini belli eder zaten. vitezlere zor geçer sert olur bilirsiniz yani fazla beklememek lazım erken değiştirmekte fayda var burak haklı.

herkese teşekkür ederim arkadaşlar

Geri