şanzuman yag atıyor yardım ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akgünn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Akgünn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
99 astra g aracım var şanzumanın üstünde vitesin kolu var orda üst hava yeri varmış orayı değiştirdik bu gün ama halen yag geliyor nerden geldiğini anlayamadım cok akıtıyor lastige kadar yağ geliyor şanzuman lütfen yardım ne yapmalıyım

Son düzenleme:
En güzeli arabaya motor yikama,sonra motor isinana kadar sürersin,ondan sonra bakarsin yag nerden geliyor, sanziman diyorsun ama lastige kadar geliyor diyorsun...motordan yani nebileyim yagbasinc mujurundan da gelebilir..burdan bir sey söylemek hata olur,dedigim gibi önce motoru ve sanzimani bir güzel yikat sonra üsten ve altan iyice incele nerden geliyor...

şazıman keçesinden gelebilir arkadaşın dediği gibi alt ve motor yıkama yaptırıp doğru tesbit lazım.

o kadar yağı keçelerden atmaz yani aman aman bi yağ attmaz keçeden şanzıman yağ havalandırmasını kontrol ettirin yerine tam oturmuşmu o dışarıya bakan ufak çaplı plastik boru var belki çatlak yada kırıktır havalandırma hortumunu taksanız dahi kenarlarından atabilir iyi bir motor ustasına gösterin nerden kaçak olduğunu söyler size bu arada o yağ motor yağıda olabilir motor yağınızı kontrol etmenizi öneririm yağ müşiri var diye güvenmeyin aldatabilir.

Sen yinede şanzıman keçesine bi baktır;)

yağ tam olarak vites degiştirirkene içeri dışarı giren bi kısım var parlak ordan ve üst hava tahliyesi var üzeri lastikli onu tam olarak oturtum şimdi gelmiyor yarın deneyecegim olursa yazarım bakalım

yağ tam olarak vites degiştirirkene içeri dışarı giren bi kısım var parlak ordan ve üst hava tahliyesi var üzeri lastikli onu tam olarak oturtum şimdi gelmiyor yarın deneyecegim olursa yazarım bakalım
Hadi hayirli haberler,gecmis olsun... :)

Geri