şanzımanı yaptırdım

muammer yaşar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
dün şanzıman indi tirübün turan tornada (usta gibi usta atatürk sanayi 2 kısım) kontrol edildi problem yok oringler tribün keçesi pompa keçesi burç değişti araba yarın çıkacak inşaalah birdaha şanzıman problemim olmaz. bu arada şanzıman ustam automatic center bostancı satılmış usta bence işinde bir numara ayrıca da hemşerim miş (sinop boyabat)
arabayı bugün teslim aldım herşey çok iyi ancak arabayı aldım şanzımanla alakası yok ama alarm kendi kendine çalmaya başlamış 1 gün akü sökük kaldı ondan galiba alarm taktırdığım yere gittim şaşe az geliyor dedi ve yeni bir şase vidaladı sorun çözüldü ancak hiçbir sorun yoktu alarm da acaba takmadıkları bi kablo mu kaldı ? birde bu ikinci şase nin(alarm cının taktığı ) bi zararı olur mu

bu akşam arabayı çalıştırdığımda arıza ışığı yandı hemen servise gittim tech2 ile baktılar arıza ya tespit edemediler hiç bir arıza vermedi ancak tech2 takılı iken bile arıza ışığı yanıyordu (check) yazısı yanmıyordu usta tesisatı konrol etmeliyiz dedi bu neden olabilir yukarıda dediğim gibi şase problemi olabilir mi? birde aracım lpg li tamir sonrası kaçak varmı diye kontrole gittiğimde ince ayarla yakışı %10 düşürdüler ışık bundan yanmış olabilir mi?

ınce ayarla lamba yanmaz ancak orda sensorlere fılan degdılerse olabılır
kablo cıkmıs olabılır...

kardeş şanzımandan yağ kaçırıyor mesajını okumuştum hallettirdiğine sevindim,işallah diğer sorunuda halledersin, bu arada sormak istediğim şanzumana kaç lira harcadın.

bu elektrik şasesi hakkında acil yardıma ihtiyacım var araç durdugu yerde bu şaseden dolayı problem çıkarır mı?

Son düzenleme:
elektrik şasesi hakkında yardımcı olacak kimse yok mu bi kabloyu eksik mi taktılar

biraz önce kaput içinde bi araştırma yaptım alarmın şasesinin akü üzerinde takılı olmadığını gördüm boşta idi onu akü - kutuba bağladım alarm sorunsuz çalıştı acaba arıza lamlbasınıda bunun yakmış olma ihtimali nedir

Geri