Sanruf pası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan whiteman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben izmir de Hangi ustaya sorduysam bin dereden su gerirdiler (SERVİSTEN HİC BAHSETMİCEM BİLE)
BENDE İKİ CIVATAYI SÖK HALORUR DEDİM İLLA TAVAN İNEK DEDİLER. O ZAMAN BİZİM GİTTİMİZ ADAMLAR USTA GÖRÜNÜMLÜ ....... İZMİR DE BU İŞİ HALLEDECEK TANIDIGI OLAN VAR MI

elze izmir değilde sitede tansugürler ile setapxxx isimli üyelerimiz var oranın insanı sana yardımcı olurlar özelden bi ulaş istersen;)

TEŞŞEKKÜR EDERİM LND
NOT: ÜYE OLURKEN HANİ OPEL ALDIK YA OLALIM DEMİŞTİM....
BÜTÜN DÜŞÜNCELERİMİ GERİ ALDIM
BURASI BOMBA BİR YER

:):) öyledir öyle

setapxxx e msj attım da
tansugürler diye bir üye yok diyor
yinede yardımın icin sağol LND

Webasto gibi felan Sunroof markalarını uygulayan biyere (mesela ilk aklıma gelen oto anka) göster bence.O parça sökülebilir diye düşünüyorum.

Yahu arkadaslar mesaj cok cok eski farkindayim ama, bu olayin suan aynisini ben de yasiyorum. Sunroof'un onundeki ruzgari kesen sac parca pas icinde ve bir ayagi kopmus durumda. Ama calisiyor problem yok. Bu parcadan nasil bulacagiz? Yillar gecmis mesajin uzerinden, belki 1 cozum cikmistir bir cozume ulasmistir arkadaslarimizdan bazilari. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim..

Yahu arkadaslar mesaj cok cok eski farkindayim ama, bu olayin suan aynisini ben de yasiyorum. Sunroof'un onundeki ruzgari kesen sac parca pas icinde ve bir ayagi kopmus durumda. Ama calisiyor problem yok. Bu parcadan nasil bulacagiz? Yillar gecmis mesajin uzerinden, belki 1 cozum cikmistir bir cozume ulasmistir arkadaslarimizdan bazilari. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim..

Ben gecen ay Maslak ta söktürdüm.Dünde siparişini verdim.290 tl parcanın fiyatı.Paslıyken bence kullanmayın,küçük parcalar su kanalını tıkayabilir.

Hoppala.. Yahu sadece ihtiyacimiz olan 1 sac parcasi icin o kadar para harcamak ne derece dogru bilinmez ama sanirim mecburuz buna.. Peki arkadasim, hangi parcalar degisti soyler misin? Ben bugun soktum sunroof'un sac'ini, bi guzel temizledim, kaportaya baglantisi olan tirnaklardan birini de kirdim :) Sac'da diger tirnagin girdigi yer tamamen kuflenmisti orayi da fiber ile tamamladim, ama haliyle orjinal gibi olmadi, hafiften tirnaklarin ustune silikon sIktIm, suan beklemede, umarim tutar.. Yani mecburen degistiricem fakat 1 sure idare eder beni en azindan. Ama bnm icin suan onemli olan 290 TL'te degistirilen parcanin icinde neler var? Sadece sac parca mi? Yoksa en altta kaportaya baglantisini saglayan dikdortgen bosluklari dolduran tirnaklar ve yine saci kaportaya baglayan kollar da dahil mi? Yardimci olursan sevinirim..

Geri