Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sanırım online bir satıştan dolandırıldım.. YARDIM
bn dikmen keklikte oturuyorum öveçler bize baya yakın şimdi boludaym(malum üniv)ama cuma bi aksilik olmazsa ankaradayım adresi aldım gidip sorayım böle şey olur mu yaw biz nelerle kazanıyoruz adamlar 5 dakkada cukkalıyorlar tabi cukkaladılarsa hocam bi de tel verirsen imkan olursa görüştüreyim adamlarla
ben yaptım ordan alışveriş ve sikayetim.com adresinden de şikayette bulundum... ulaşılmıyor sürekli meşgul iş yerinde santralden otomatik aramaya aldım ve öyle ulaştım... ve siparişi iptal ettirdim... çünki ürün elime 7 gün dür gelmemişti...
1 hafta önce bi dizüüstü bilgisayar, Sony fotoğraf makinesi ve işyerinden bi kaç arkadaş daha birsürü şey aldılar. Tam tersine aslında güvenilir bi sitedir. Yalnız şöyle bi sorun var tedarik aşamasında sorun yaşıyo olabilirler. 1 tane telefonları var ve oda dediğin gibi sürekli meşgul. İstersen bi mail at, sorun olacağını zannetmem.
Koysepete.com öyle dandirik bi site değil diye biliyorum. 3 gün o kadar da uzun bi süre değil. Türkiyenin en güvenilir alışveriş sitelerinden birisi arkadaşın siparişini 16 gün sonra kargoya vermişti. Telaşlanma bence