Sanırım online bir satıştan dolandırıldım.. YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HSG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
1 hafta önce koysepete.com adı altında ankara kökenli bir siteden bir adet cep telefonu aldım. Ödemeyi peşin yaptım.3 gündür sitenin telefonları mesgul çalıyor.. Ve ürün kargolanmasına dair hic bir yazı yok sitede.. Ya dolandırıldım yada beklemem gerekiyor..

Paramı geri iade alabilir miyim acaba?
Neyapmalıyım yardım??

Son düzenleme:
acaba ankaralı arkadaşlar böyle bir adres biliyolar mı?

" Koysepete Sanal Mağazacılık ve Ticaret Ltd.Şti. 6.Cadde NO:61/9 Öveçler 06460 Dikmen / ANKARA "

site istanbulda olsa kapısına gidicem.. telefon açınca karşıma biri çıkıp bekleyin dese razıyımda meşgul çalması herşeyi aklına getiriyor insanın.. elim kolum bağlıymış gibi hissediyorum..

yok canım bekle biraz...siteye ulaşmaya çalış..olmadı bankaya sor para tahsil edilmişmi die..

biraz daha bekle

geçen sene ben bayağı alışveriş yapmıştım.hiç bi sorun çıkmadı ne teslimatta ne üründe.iade bile yapmışlardı.ama şimdi yoğunluktan olabilir.ben biraz daha bekle derim.hatta mesai saatleri dışında bi ara,bak bakalım yine meşgul çalıor mu..

mesai saatlerinden sonra telefon çalıyor.fakat çalışma saatlerinde sürekli meşgul.. bir an için bile çalmıyor telefon.. Bu arada bu site
sikayetvar.com adlı sitede son iki haftadır yoğun bir şekilde şikayet edilmiş. Ben değil siteden son 15 gündür alışveriş yapan herkes mağdur gibi görünüyor.
Zaten beklemekten başka çarem yok ayrıca durumu sikayetvar.com adlı sitede izah ettim para iadesi talebindeyim..

abicim ankara adresi doğrudur bu dikmende ama net olarak yerinde ne var bilmiyorum! bende eskiden öveçlerde oturmuştum!..

ya sen bence o siteye bi fax çek

inşallah düşündüğün gibi değildir ama okuduklarım pek tatmin edici değil.aklıma gelen inşallah başına gelmez arkadaşım

keşke güvenli bir siteden yapsaydın alışverişi ama tüketici haklarına başvurup maduriyetini bildirebilirsin o senin hakkın.bir yerlerde telefonu olacakti bulursam eklerim.

Geri