samsunlular yardım edin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mhakkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mhakkan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Samsun Sema Cengiz Büberci Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesini samsuna hiç gelmemiş birine tarif edecek şekilde tarif edecek bir arkadaş arıyorum. Amasyadan gelicem sınavım var. Yolu anlarsam kendi arabamla gelicem. Buluması kolay bi yerde mi? sorsak hemen bulurmuyuz. yoksa otobüsle gel.taksiye bi mi diyosunuz. Yardımm:help:

walla ben doğma büyüme samsunluyum ama öyle bi okul hiç duymadım :S bi soriyim bizimkilere ona göre tarif ederim

hadi ya sen bilmiyosan kimse bilmez :)

abi tmm nerde oldunu öğrendim şimdi 19 mayıs lisesini biliyosan onun hen üstü eğer bilmiyosan baştan anlatimmm
şimdi anayoldan devam ediyosun tren garının ordaki ışıklardan sağa dönüyosun (tren garı ışıklardan ilerdedir) orda yukarı çıkıyosunn ilerde sağda bi banka var bankanın karşısımnda aradığın okul :D yada sor birine 19 mayıs lisesine nasıl gidebilirm diye o sana bulunduğun yere göre anlatır yada ben bekliyim seni biyerde beraber gidelim :D

tamam bu tarifle bulurum. pazar günü sabahın köründe sınav. sen rahatsız olma. saol tarif için :)

Son düzenleme:
saolun yarın geliyom ama bişey daha var yollar nasıl kar var mı aceba.

kar falan yok yauv ne karı yağmur yağıyo :D

bugün samsuna gittim ve adresi 5 dakkada buldum saol. 275 km yaptım lpgnin litresi 1.75 ve 50 ytl verdim. çok mu yakmış araba. bana çok geldi. hızım 110 civarında idi.

Son düzenleme:
öncelikle geçmiş olsun sınavın nasıldı :? ee yakıta gelirsek biraz fazla geldi bana benzinle gitsek 70 ytl falna yakardı bizmki :D

Geri