Samsung Çamaşır Makinesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Electrolux'e de bakmanızı tavsiye ederim.

Samsung için bende herhangi bir şikayet duymadım. Çamaşır ve bulaşık makinesi bosch ve yerine göre ikisininden gün boyu sürekli çalıştıkları oluyor, hiçbir sıkıntımız yok! Fırın beko ve buzdolabı arçelik kullanıyorduk. ikisinde de üretim hatası olmasına rağmen, kullanım ömrü bu kadar deyip, parçaların değişimi için ürünün kendi parası kadar ücret talep ettiler. Bende hayrına verdim, gittim bosch aldım, çok memnunum. (zaymıns ta tercih edebilirsiniz)

Samsung

Eski bir servis elemanı olarak Samsung u gözün kapalı al.Her üretim büyük bir ciddiyetle yapılır.Her malı sağlam ve şirket olarak arkalarında dururlar.Şans faktörüde minimumdadır.

Bende beyaz eşya alırken araştırmalarım sırasında dikkat çekmişti... özellikle çamaşır makinaları çok şekilli duruyor... özellikleri de diğer marka ve modellerle aynı... Hanımı ikna edebilsem alacaktım ancak siemens diye tutturunca siemens aldık hepsini... Zaten siemens ve bosch aynı fabrika ürünü... model isimleri bile aynı bazı ürünlerde... LG ve Samsung bu aralar yükselişte... sonuçta büyük marka denenebilir...

Ben LG Çamaşır makinesi aldım yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. patentli Direct Draw özelliği diğer markalarda yok. Bu sebeple LG tavsiye ederim.

bir yetkili servis elemanı olarak samsung'un sadece elektronikte başarılı olduğunu düşünüyorum. çamaşır makinesinde bosch ve siemens'i öneririm her ikisininde üretimi alman olanlarını ama, dikkat edin her bosch yada siemens alman değildir. Buzdolabı konusunda da White-Westinghouse ve General electrik tavsiye ederim.

Yaklaşık 2 yıl önce Samsung çamaşır makşnası ve buzdolabı aldım. Gayet memnunum.

bir yetkili servis elemanı olarak samsung'un sadece elektronikte başarılı olduğunu düşünüyorum. çamaşır makinesinde bosch ve siemens'i öneririm her ikisininde üretimi alman olanlarını ama, dikkat edin her bosch yada siemens alman değildir. Buzdolabı konusunda da White-Westinghouse ve General electrik tavsiye ederim.
buzdolabında kesinlikle bende yukarıdaki markaları almam . teknik servisi bir arıza durumunda en geç 1 saat içerisnde yanımda olması lazım...

Bu aralar bende buzdolabı alacağım ve indirimde samsung buzdolabını görünce acaba alınırmı diye içimden geçirdim.
Genelde elektronik marketlerde uygun fiyata satılıyor, hatta teknosada teşhir dolaplarını yarı fiyatına veriyolarmış dedi bir arkadaş.
Alayımmı samsun buzdolabını?:D
bu arada mutlaka A sınıfı enerji kapsamında olması önemli sanırım.

Bende Samsung aldım.İçi geniş olandan .Yarı fiatına.1200.Daha önceki dolabımda bosch.Aldığım dolap kayın ve maun valideye.:maden:

Geri