Samsung Çamaşır Makinesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haydut25

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar arkadaşlar.

Forum kurallarına aykırıysa yöneticiler kusura bakmasın.Fakat mutlaka kullanan vardır diye fikir danışmak istedim.

Geçenlerde bir beyaz eşya mağazasında gördüğüm ve hoşuma giden bir ''samsung çamaşır makinesi'' ve ''samsung buzdolabı'' var.Çoğu sitede henüz olumsuz bir yorum okumadım.Fakat ben beyaz eşyanın bir kere alınıp sıkılana kadar kullanılacak kadar sağlam olması taraftarıyım.

Aranızda samsung buzdolabı ve çamaşır makinesi kullanan, bu ürünler konusunda bilgisi olan, olumlu veya olumsuz yönlerini yazabilecek arkadaşların yardımcı olmalarını rica edeceğim.

Saygılarımla.

samsung'u ekran/monitör kavramı olmayan ürünler için tercih etmemde önermemde.

alman markalarına yönelmenizi öneririm bu tarz fazla elektronik olmayan fakat uzun süre dayanıklılık gerektiren manikenelerde.

ayrıca özellikle buzdolabı alırken dikkat etmeniz gereken konu hacim.
katalogta net hacimmi yazılı yoksa brüt hacim mi? buna dikkat etmek gerek.

geçenlerde bizde buzdolabı alacaktırk. beko, arçelik, samsung, lg, bosh, siemens gibi markalara baktık.
beko ve bosh arasında kalmıştık. beko daha büyüktü ve aynı fiyattı, bosh hacim olarak daha küçüktü. sonradan farkettik ki net hacim olarak bosh daha büyük. bu konu çok hassas özellikle bayanlar için. birde dolabın rafları hangi tür malzemeden üretilmiş, ve yükleme durumu nasıl?

bazı dolaplar derin bazıları geniş oluyor. bazılarına yüksek cisimler rahatlıkla sığarken bazılarına sığmıyor.

aman dikkat! bir sürü para verilip bir defa alınıyor.

çamaşır makinesi olarakta en kısa programına bakmanızı öneririm. genelde çok çamaşır olduğunda bayanlar özellikle renkli çamaşırlar için düşük ısı ve kısa programı tercih ederler. haliyle daha az enerji gerektirir böyle programlar.

Son düzenleme:
Babamlar satıyor. servisi istanbulda var sıkıntısı yok. sağlam makine. daha önce sadece büyük illerde vardı satışı genelde ama .samsung şimdi anadoluya açılıyor ve bosch grubunu fiyatla vurmak için gayet iyi fiyatlara bırakıyor. kalite olarak bosch siemens profilo'dan aşağı kalır yanı yok. arçelik beko vestel'den kat kat üstündür.dizayn olarakta çok güzeller. tavsiye ederim.

6-7 ay once evi komple bi tadilattan gecirdik bu yuzden evdeki butun beyaz esyalar degisti.. arcelik bayii tanidik diye buzdolabi bulasik makinesi vs arcelikten aldik.. camasir makinesinide kurutma 2si bir diye samsungdan aldik.. samsung kurulum icin resmen hergun arayip sordu gelelim mi falan diye.. ama arcelikte adamlari zorla eve getirdik.. ayrica adamlarin bir dovmedigi kaldi! ama samsungta resmen servis o kadar kibar o kadar iyiydiki kurulumdan sonra annem keske hepsini samsung alsaymisiz dedi.. ayrica makine kurutmasi falanda gayet iyi calisiyor.. bizden sonra amcamlar arceligin kurutma makinesini aldi sadece.. 2 kurutmada bir filtre temizliyorlar falan.. ben bizim makineninkini 15 kere kuruttuktan sonra actim ve hic bir sey yoktu.. daha 30 kere kuruturmus.. kesinlikle tavsiye ediyorum..:cool:

samsung ve lg beyaz eşyada düşünülecek markalardan..
sen aldın mı dersn almadım ama ciddi derecede aklım samsungun çamaşır makinesine ve Lg nin buzdolabına kaymadı değil.buzdolabının motoruna 10 sene garanti veriyor adamlar.boru değil 10 sene.diğerleri + garanti için bile para istiyor.bu arada bu ürünleri kullanan arkadaşlarım var,henüz bir şikayetlerini duymadım.fiyatı uygunsa ki uygun alınabilir...hayırlı olsun.bu arada ben bosch aldım.

samsung ve lg beyaz eşyada düşünülecek markalardan..
sen aldın mı dersn almadım ama ciddi derecede aklım samsungun çamaşır makinesine ve Lg nin buzdolabına kaymadı değil.buzdolabının motoruna 10 sene garanti veriyor adamlar.boru değil 10 sene.diğerleri + garanti için bile para istiyor.bu arada bu ürünleri kullanan arkadaşlarım var,henüz bir şikayetlerini duymadım.fiyatı uygunsa ki uygun alınabilir...hayırlı olsun.bu arada ben bosch aldım.

bosch zaten bu işin duayeni. senelerdir içinde olduğumuz için marka sırlaması
bosch>siemens>profilo>samsung=lg>beko>arçelik>vestel>regal
diye gider. ama sorarsanız ki babam ne alırsa alsın eve profilo alır. :D

lg direct drive makineyi tavsiye ederim

ben samsung buzdolabı - çamaşır makinesi - lcd aldım. yaklaşık 3 yıl olacak.

çamaşır makinesi 8 aylık iken tazikli su gelmesinden dolayı deterjanı koyduğumuz yerde kırık oldu ve su kaçırma oldu. makineyi komple değiştirdiler sonra hiçbir problem yaşamadım. kesinlikle tavsiye ederim.

tek sıkıntı buzdolabı benim b sınıfı ve ciddi büyük biraz fazla yakıyo lpg şart :D

buzdolabı bu
http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/refrigerater/bottom-mounted/SG629EESWH/ANU

Çamaşır makinesi için tek tavsiyem Eşiniz Çok çamaşır yıkıyorsa kısa programlı olanları tercih edin. Yeni aldığımız makine Yaklaşık 30Dk içinde çamaşırları yıkıyor. Bunun dışında marka bilgim yok.

ARkadaşlar yorumlarınız aklımdaki soru işaretlerini kaldırdı desem yalan olmaz.Eğer bu kadar insan övüyorsa (internette de samsung dan hiç şikayet okumadım) demek ki almak lazım :) Hepinize en içten teşekkürlerimi sunuyorum :)

Geri