Samsun'dan foruma katılan arkadaşlar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan halduun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sanırım yazları geliyorsunuz :D ozaman doğru düzgün bi organizasyon düzenleriz.Hava buz gibi şuanda yağmur çamur

Yok yazları gelmıyorum hayatımda bır kre geldım ama daha sonra tatıl ıcın gelmek ıstıyorum acıkcası gezemedım adam akıllı askerdeydım 4 ay boyunca samsun ıl jandarmada :D

arkadaşlar bugün iletişim kopukluğu olabilir beni ararsanız güzel bi gün organize edelim. önümüzdeki hafta

bencede haftaya olsun en azından yakın illerden gelecek arkadaşlarımız da olabilir haftaya pazar günü öğleden sonra olabilir mesala

Yok yazları gelmıyorum hayatımda bır kre geldım ama daha sonra tatıl ıcın gelmek ıstıyorum acıkcası gezemedım adam akıllı askerdeydım 4 ay boyunca samsun ıl jandarmada :D

anaa uzun zamandır foruma girmiyordum il jandarma bana 100m bileydim en azından ziyaretinize gelirdim en azından çarşı izninizde görüşebilirdik :D

O zmanlar yazdım foruma denk gelmemıs demek kı :)

Atakumdamı oturuyorsunuz.

yazık olmus o zaman :) keske ordayken konussaydık zıyarete gelırdınız :D

Evet öyle oldu zaten beğenmişsiniz samsunu gelmeye geldiğinizde artıkın :D

Niyetim o yönde bakalım :)

Bekleriz her zaman :D

Bugün Ömer kardeşimle telefonda bir iki tanışma sohbeti yaptık. birbirimize çok yakınmışız. P.tesi akşamı oturup bi tanışma çayı içeceğiz. gelmek isteyenleri bekleriz.

Samsun Doğu Parktaki Sevgi Kafede olacağız. P.tesi akşamı 20:00 civarlarında.

Geri