sampıyonlar ligi maclarını izleyemıyoruz

digitürk ve kablolu yayın var evde akşamki maçıda izledim özellikle son dakikalarda liverpol can çekişti ama aldılar maçı :D

arkadaşlar bn de vestel uydu var vestel uydusu olanlara yardım edebılırım sahsen ben star tv şifrelerini denemedım ama atv euro 2998 şifrelerini yapmıstım.
vestel uydular için bıss menusune girme:
1)mavi menu yazılımlı udular (dik menu) menu tusu + 1903 yaparak giriyoruz (eğer girmiyorsa yazılım attırmanız gerkemektedır)
2)aphro menulu uydular (yani yatay menu) menu +666666666 girerek yada menu +777777777 girerek yapılıyor.
(bunlar işe yaramıyorsa sizin uydu alıcınızın bıss ozellıgı yoktur yazılım attırarak bu sorunu cozebılırsınız.)
eger mune acılmısssa bıss bolumune gırıp MOKIA uyemızın vermıs oldugu şifreleri girip menu tusuyla çıkarak cihazı kapatıp acın.

biraz karısık oldu ama kusura bakmayın.
diğer marka uydu alıcısına sahıp olan arkadaşlarda cihazın marka modelını google girerek bulabılırler

akşam evdeysen gelelimmi yeliz fb maçına :)

cengizcim bende 8000 XCAM var ama key bölümüne girince viacces ve diğer 3 tane daha var ama biss yok daha önce cine5 şifreliyken senin yönteminle viaccese rakamları girip açıyordum ama biss olmayınca maçları izleyemiyeceğiz galiba

arkadaşlar bn de vestel uydu var vestel uydusu olanlara yardım edebılırım sahsen ben star tv şifrelerini denemedım ama atv euro 2998 şifrelerini yapmıstım.
1)mavi menu yazılımlı udular (dik menu) menu tusu + 1903 yaparak giriyoruz (eğer girmiyorsa yazılım attırmanız gerkemektedır)
2)aphro menulu uydular (yani yatay menu) menu +666666666 girerek yada menu +777777777 girerek yapılıyor.
(bunlar işe yaramıyorsa sizin uydu alıcınızın bıss ozellıgı yoktur yazılım attırarak bu sorunu cozebılırsınız.)
eger mune acılmısssa bıss bolumune gırıp MOKIA uyemızın vermıs oldugu şifreleri girip menu tusuyla çıkarak cihazı kapatıp acın.

diğer marka uydu alıcısına sahıp olan arkadaşlarda cihazın marka modelını google girerek bulabılırler
çok işime yaradı çok saol

ya bende kablolu tv var ama macı izleyemedim star göstermedi..bende anlamadıım neden böyle oldu..

fatıh bunu denemek ıcın 21.45 i bekleyecegız ama olmazsa elime gecme

ya bende kablolu tv var ama macı izleyemedim star göstermedi..bende anlamadıım neden böyle oldu..

sizde bir problem var sanırım.. Yeliz hanımın dediği gibi bizde de hem Digiturk hemde kablolu tv var, ikisinde de net olarak izledim maçı..

ayrıca birde evde uydu var, onuda bu akşam denerim bakalım onda bir problem olacak mı..

inşallah bu akşam izleyebilirim macı bana yer arattırmazlar :)

Bugün D-Smart aldım:D kafam rahat :D ama arkadaşlarda dünkü maçı izleyemedik uydudan! eğer uydu içinde izleyecekler cengiz abinin verdiği şifreler ile hallediliyor:D

Geri