Sallandık...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
depremin küçüğüde büyüğüde insanın psikolojisini bozuyor..adana depremini birebir yaşadım o yüzden en ufacık sallantıda hala çok korkarım...:( :( herkese geçmiş olsun...

Sanki Hafiften Sallanıyoz Gibi Yine 4.9 dan sonra 2 kere daha küçük çaplı deprem olmuş.. Allah Korusun...

Sanki Hafiften Sallanıyoz Gibi Yine 4.9 dan sonra 2 kere daha küçük çaplı deprem olmuş.. Allah Korusun...
gell bızım catıya orda yatırız kalırız napalım 11 katt asga ınane kadar:)

ben de hissettim ewt

artçı depremler hemen hemen hergün oluyorda kimisini hissetmiyoruz ... valla dünyada neler oluyor neler:D Allah hepimiizin sonunu hayır etsin ... ayrıca geçmiş olsun.

şimdi yine oldu sanırım noluyo böle arka arkaya

Yok Haydar Abi Sallanmamışız Sana Öyle Gelmiş :D

geçmiş olsun arkadaşlar Allah daha kötüsünü vermesin

şimdi yine oldu sanırım noluyo böle arka arkaya
tansiyonun dusmustur senın....
walla deprem saatınde bende beledıyedeydım, hıc bırsey hıssetmedım ama korıdorda mıllet kendı arasında konusuyodu depremı duydun mu dıye.
allahtan olcak buyuk depremlerın hıcbırıı hıssetmedım ben, 99 dakı depremde gecenın o saatınde yoldaydık, bır kamyonetle market rafı tasıyoduk, araba hafıf sallandı arkadasa "lastıklerın havaları az galıba arabanın arkası sallıyo" dedim gırdık bır benzınlıge hava basmak ıcın elektrıkler yok mıllet panık halde n'oldu dedık meger deprem olmus.:eek:

bu kez harbıden sımdı salldımmm deprem oldu yıne

Geri