Sallandik.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ergin967
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bağcılar; 5 sn felan sürdü ama sağlam salladı herkese geçmiş olsun devamı gelmez inşallah

iyi tarafından bakalım. 2-3 kere daha 4-4,5 olursa iyi. enerji birikimini yavaş yavaş soğurur. birden 7-8 le vurmaz bari. inşallah. herkese geçmiş olsun.

iyi tarafından bakalım. 2-3 kere daha 4-4,5 olursa iyi. enerji birikimini yavaş yavaş soğurur. birden 7-8 le vurmaz bari. inşallah. herkese geçmiş olsun.
:good:bende aynı fikirdeyim..

benim parkeler kalkma yapmıştı. tam deprem oldugunda zıplamıştım televizyon sehpasıyla baya bi sallandı. bende yarın parkeciyi arayacam diyordum tam arkadas aradı deprem oldu diye. korkutucu birsey yaaa:(

koltukta oturuyordum bir anneannemin dürtmesini hatırladım sağa sola gittim geldim diyebilirim

3.1 olmuş 4.8 den sonra:(

herkese çok geçmiş olsun.. 17 ağustosta Adapazarında oldğum için çok iyi anlıyorum sizi.. Allah beterinden korusun cümlemizi..

Hayatımın en büyük hatalarından birini yaparak sakarya depremini yaşayan ben 7. katta ev tuttum 7-8 ay önce..Sakardaya 2 katlı evden tüyüyoduk artçılarda falan saniyede..Burda aşağı inmek zaten 1-2 dakika sürüyor hiç yeltenmiyorum bile kaçmaya..Uyumadım zaten gece..Offff

geçmiş olsun allah beterinden korusun...

Geri