sakız yapıştı cıkmıyoo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan psicomega
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

psicomega

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar ön kaputa kılcal bi şekilde sakız yapıştı ve derin bi çizik gibi duruyo. tırnağımla kazısam bile cıkmıyo yıkamaya götürdüm tiner yada mazot la cıkar dediler ama boyaya zarar verirmi boyada cıkmasn sonra... nasıl cıkarıcaz bu sakızı yaw

50-60 derece su ile denemeni öneririm.

sıcak su ile dene.. çıkmazsa mazot veya benzinle sil ama daha sonra bol su ile yıka.. yine çıkmazsa selülosik tiner kullan.. sentetk tiner sakın kullanma.. boyanı söker...

bence ilk önce pasta cila dene olmazsa selülozik tiner kullan kesin çıkartır ama çok fazla uğraşma boyayı inceltir

aracını güneşin altına çek sakız yumuşuyor sonra su tutarak tırnağınla kazı geçen bende de vardı oyle çıkardım bendekini tavana atmış edepsiz sanki 3 sakızı aynı anda çiğnemişti kocamandı o bile çıktı sendeki de çıkar

çiğnenmiş başka sakız üzerine yapiştırıp hızlıca çek
çıkar

benim bildiğim soğuk suyla çıkar zira soğukta katılaşıyor tırnağa filan gelir diye düşünüyorum. yanlış da olabilir tabii.

aracını güneşin altına çek sakız yumuşuyor sonra su tutarak tırnağınla kazı geçen bende de vardı oyle çıkardım bendekini tavana atmış edepsiz sanki 3 sakızı aynı anda çiğnemişti kocamandı o bile çıktı sendeki de çıkar
:kop: :kop: :kop: falımıydı acaba:kop: :kop:

olabilir falları beğenmeyip 3-5 tane peşi peşine götürmüş galiba :D
kesın bak bundan emınım:) sana kısmet yok falan yazıodu herhalde yada beyaz atlı prens yerıne beyaz sakallı esseğiyle gelıo yazıodur :D :kop:

Geri