Sakınılan göze çöp batar!!!

Ynt: Sakınılan göze çöp batar!!!

Gecmis olsun  lokal boyada olsa komple vernik atilacagi icin o bolgenin komple boyali cikma olasiligi yuksek.

cok geçmiş olsun umarım komple boyaya gerek kalmaz.
çarpıp kaçma konusunda maalesef lider bir milletiz. başıma belki 4-5 kere geldiğinden dolayı iyi biliyorum...  31agryyy

Geçmiş olsun lokal boya ile çözülebilmesini dilerim.

Sagolun arkadaslar. Muhtemelen haftaya goturecegim servise. İsallah lokalle yırtarim. komple derlerse napacagim bilmiyorum. arac birkac yasinda olsa boyansin derim ama daha 40 gunluk :(  otoparka koyarken extra özen gösteriyorum. Kalabalik sıkışkık yere koynuyorum. sokaga birakmiyorum. en ucra köşelere yanaşiyorum ama nafile... Da walllhada neler olur kimbilir.

hocam bence hiç elletme.

Geçmiş olsun
Eğer servise götürürseniz servis komple boyar, autoking gibi yerlere sorarsanız lokal yapma
olasılıkları çok daha yüksek

Geçmiş olsun

Bizim arabalar buzdolabı kapağı zaten, bütün dikkatsiz zibidiler magnet gibi yapışıyor arabaya, bana da bir iki ay önce park halindeyken sürttüler. Ben bulamadım kimin sürttüğünü ama o yüzden hala içimde ukte.

Sagolun. sigortaci arkadasim autokingi pek önermedi ki benim kaskom full anadolu sigorta. anlasmalari cesitli kampanyalari var. Arkasta yonetici birini araya sokacagiz serviste lokalle bu is çözülsün diye. tabi illaki işin uzmanları olmaz randuman akamazsin derlerse yapacak bisey yok

Geçmiş olsun.. Gel de sinirlenme şimdi  evil_Chamaillerie

Geri