Aynısını USA de yapmaya kalksak sanıyorum en küçük ihtimalle arabamız haşat edilip, polisler tepemize binerler, normal ihtimalle kurşun yağmuruna tutulabiliriz.
Ben de bilmeden üst düzey kırmızılı bir konvoyun içine girdim. Aslında polislerin bunu yaptırtmaması gerekiyordu yani konvoyun önüne arkasına dalabilirsiniz belki ama içine daldırtmaları bir güvenlik zaafı. Neyse öndeki eskort polis geçince ben sağ boşaldı polisin peşinden gideyim bari dedim, bi sağ yaptım yoldayım bastım gidiyom. Arkadan selektör ve gazı köklemiş siyah eskort dibime yapıştı. baktım polisin arkasından konvoy geliyor ve ben polisin arkasından konvoyun içinde kalıverdim. Önde polis arkada ben arkada bakanın eskorları ve bakan sonra yine eskortlar

Omzu bol yıldızlı bir emniyet amiri 200 mt. sonra yolu kesmişti. Bana bağırdı çağırdı, bi de sövmüştür heralde durma yürü yürüüüü diyebildi beni durdurması mümkün değildi çünkü konvoy arkamda kaldı. Neyse arkamdaki siyah eskorlart hoparlörünü açıp solda kal solda kal diye bağırdı. sola geçtim basıp gittiler yanımdan

Beni durdurup bi güzel aralarına alırlar diye korktum ama fırça attılar ve durdurmadılar sağolsunlar.
Neyse ben gerçekten bilemedim bilsem atlarmıyım bakan konvoyuna. Onlarda kızdılar bişey yapmadılar.
Bir yandan üst düzey bürokratlar korunmalı buna katılıyorum ama diğer yandan da halkı bu denli korkutmadan yapmanın yolu yok mu diye de düşünüyorum. Trafikte giderken yok yere baya korktuk dertsiz başıma dert aldım diye...