SAKIN kırımızı plakayla takılmayın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bimmer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bugün sabah yaşamkentten çıkıp bilkente doğru giderken başkent üniversitesi kavşağındaki ışıklarda kendilerine kırmızı yanmasına rağmen yola çıkan 0033 plakalı kırmızı plakalı a6 ya takılayım dedim. önüme atladılar korna filan çaldım dedim bi takılayım :D neyse onlar önde ben arkada yapıştırdık gidiyoruz :D hacettepe köprüsü altında çevrildim :D arabadan çıkarılıp üzerim arandı böyle arabanın kaputuna ellerimi koyarak araba arandı. sonra gbt yapıp ve güzelce "tembihlenip" salıverildim :D sabah sabah atraksiyon yaşadık :D

bugün sabah yaşamkentten çıkıp bilkente doğru giderken başkent üniversitesi kavşağındaki ışıklarda kendilerine kırmızı yanmasına rağmen yola çıkan 0033 plakalı kırmızı plakalı a6 ya takılayım dedim. önüme atladılar korna filan çaldım dedim bi takılayım :D neyse onlar önde ben arkada yapıştırdık gidiyoruz :D hacettepe köprüsü altında çevrildim :D arabadan çıkarılıp üzerim arandı böyle arabanın kaputuna ellerimi koyarak araba arandı. sonra gbt yapıp ve güzelce "tembihlenip" salıverildim :D sabah sabah atraksiyon yaşadık :D

Geçmiş olsun diyelim...Bu memlekette ya dayı olacan, yada dayın olacak.Bizim seçtiklerimiz, bizim uyduklarımıza uymazsa olay, imam-cemaat ilişkisine döner...

macerayı sevıyomuşun volkan bır daha takılmassın kırmızı plakalı arabaların arkasına gecmiş olsun :D

macerayı sevıyomuşun volkan bır daha takılmassın kırmızı plakalı arabaların arkasına gecmiş olsun :D

yok tövbe :D

ilk 4 sırası şöyle olan kırmızı plakalar zinciri:
0001 - meclis başkanı
0002 - başbakan
0003 - anayasa mahkemesi başkanı
0004 - genelkurmay başkanı

yukarıdaki alıntı yeterince açıklayıcı olmuştur sanırım :):)
takılmamakta fayda var... :)
peki numarasını hatırlıyor musun? kimdi acaba merak ettim...
ankara da işler buraya göre daha zor ya.
burda eşkiya çıkar adam akşam akşam silahlar konuşmasın diye takılmıyoruz kimseye,
ankara da da ya dayı ya yeğen çıkar diye takılmamak lazım... her köşe başından üst düzey birileri çıkar orda..

hımm Garip bir durum
0033 Plakalı KIRMIZI siyah audi?

tam da adamı.. :):):)
dua et almamış anahtarını.. :):)
0033 ulaştırma bakanı

pardon ya karışıklık oldu.
volkan gördüğü arabanın plakasını verdi sandım.
başka bir arkadaş yorum yapmış, pardon...

Cesaret ister ben takılmazdım:D

Geri