Sakın Fulda Ecocontrol ALMAYIN!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fuldaya hayır...

arkadaşlar bi kaç gün içinde ciddi bir mail atıcam fuldaya!! lastiğin fotolarınıda ekliyerek! tamam olabilir sorun bende dahi olsa bu adamlar eksperlerine nasıl bir cesaret veriyorsa adamın hiçbir termonolojiden haberi yok tutuğu raporda sadece ağır darbe yazmış dalgamı geçiyorsun ya sen??

madem değiştirmiyceksin haklı sebeplerinin olması lazım bana bunun bi derecesi varmıdır 1. 2. 3. yada kesikmi yoksa çukurdamı olmuş? neden sadece yan yüzde bunları anlatman lazım ben bakkaldan yumiyummu aldımda ?? komikler sadece aynı zamanda sinir bozucu!

fulda'dan uzak durunn!.. müşteri memnuniyeti sıfırr!..

Son düzenleme:
8 ay önce chevrolet kalos araba almıştım eco control fuldanın
aldıktan 2 ay sonrada sattım maddi durumlardan dolayı
şimdi 9 ayı oldu aracı alan müşterim çok memnun
bir kişi sorun yaşamış ise bu bütün fulda lastiklerin dandik olması demek değildir.hemde satın alırken garanti belgesi veriyorlar
sorun olduysa götür aldığın bayiye yenisi ile değiştirsinler
lütfen arkadaşlar mantıklı olalım biraz

Bridgestone bu Markadan başkası yalan taş gibi lastik :)

Michellin iyi bir lastik ama yanak kalınlığı ince olduğu için kaldırıma sürttüğünzde yada çukura düştüğünüzde yırtılması ihtimali çok yüksek ki Türkiye yollarını herkes biliyor ben Pirelli P6000 ciyim... Deseni güzel yuvarlanma direnci iyi aquaplanning çok iyi ıslak kuru zeminde mükemmel :)

çarşamba günü Fulda Progresso yüksek performans lastiği aldım. Şu an memnunum.

8 ay önce chevrolet kalos araba almıştım eco control fuldanın
aldıktan 2 ay sonrada sattım maddi durumlardan dolayı
şimdi 9 ayı oldu aracı alan müşterim çok memnun
bir kişi sorun yaşamış ise bu bütün fulda lastiklerin dandik olması demek değildir.hemde satın alırken garanti belgesi veriyorlar
sorun olduysa götür aldığın bayiye yenisi ile değiştirsinler
lütfen arkadaşlar mantıklı olalım biraz

:alkis: :alkis: :alkis:

benim nasıl aklıma gelmedi acaba? :good:

hemen gidiyimde garantiden değiştirsinler!..

Geri