Sakarya Karasu nasıl bir yerdir?Burayı bilen yaşayanlar paylaşabilir mi?Emlak fiyatları uygun görünüyor.Arada hafta sonu ailecek kafa dinlemek için uygun bir yer midir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sadece kafa dinlemek için gidilebilir fakat öyle tatil yeri olarak görmeyin. ben pek sevmiyorum açıkçası. bir ege kıyıları gibi düzgün bir yer değil.. yeni liman yapıldığı için denizi eskisinden çok çok kötü ve zaten dalgalı. ama plajı yeterince büyük ve tamamen kum. denizi sevmem havuz yeter, yerli insanıyla da zaten işim olmaz sadece gidip kafa dinlerim istanbuldan uzaklaşırım diyorsanız 40-50 bin tl ye bir daire rahatlıkla bulabilirsiniz.
Bizim Sakarya Karasu'da yazlığımız ben çok memnunum yazın çok güzel tatil yapılıyor.. Kışın sırf evi canlandırmak mangal yapmak için gidiyoruz çok güzel bir yer Karasu..
Go-kart pisti var çok eğlenceli bir yer..
Karasu da özellikle tavsiye ettiğiniz bir yer var mı?Açıkçası denizinden çok faydalanmayı düşünmediğim için denize yakın olmasını da istemiyorum.