şahse numarası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kurt38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kurt38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşalar ismim mustafa 92 model opel vectramvar bu arabanın sahse numarası nerde olur yardımlarınızı bekliyorum araba yeni aldım ben baktım ama göredim

şase numarası sağ ön koltuk ile sağ eşik arasında yerde halıflexin altında yazar; bu arada imzana ad ve soyadını yazmalısın....

slm arkadaşalar ismim mustafa 92 model opel vectramvar bu arabanın sahse numarası nerde olur yardımlarınızı bekliyorum araba yeni aldım ben baktım ama göredim

Arkadaşım öncelikle profiliniz kısmından imza ayarlarını yapmalı ve üye arşivinde kendini tanıtmalısın! Şase sağ ön koltuk altında halifileksin altınada yazması lazım.

ön panelde ve ön yolcu koltuğunun sağındaki halıflex parçasının altında yazılıdır.

Sağ ön kapıyı aç tabanda , kapı eşiği ile koltuk arasındaki döşemeyi kaldır dik dörtken şeklinde kapak göreceksin onu kaldır altından ayni şekilde kesilmiş halıfileks parçası çıkacak onuda kaldırınca şase numarasını göreceksin.:) ;)

Sağ ön yolcu koltuğu nun altında bulunan paspasın altında

saol arkadaşlar herkeze tşk ederim bu arada zize kendimi tanıtmadım için özür dilierim ismim mustafa kurtyemez / kayseri

sağ koltuğun yanında eşikle koltuk arasında halıflexin altında bende söylemek istedim birden. uyuyamam söylemezsem. 10 kez söylemişiniz yaf

Geri