sahibinden aracılığıyla 3kağıt beni de vurdu

banka bu yazıya hiçbir olumlu cevap vermez. çünkü yapılan alışveriş bankayı ilgilendirmiyor. banka için önemli olan verilen talimattır. ancak havaleyi yanlış kişi adına yaptım diye paranın iadesini isteyebilirsiniz. onun bile olabilme ihtimali düşük.

bence; önce sahibinden.com yetkilileri ile görüşürün olmadı mahkemeye verin. başka izleyeceğiniz yol yok !

belirttiğim gibi bu alış veriş kredi kartından yapılmış olsaydı bu yöntemle alma garantiisi %100 dü. havale olduğu için bilemiyorum yaparlar mı? denenmiştir

tesekkurler arkadaaslar hepinize.isa bastug adli kisiyi arastirinca anladim durumu.istanbula donunce karakolla bi goruseyim bankanin haricinde...

internetten alısverise daima karsıyım eger iyi bir urun buluysam netten eger istanbuldan elden alabileceksem mesaj atıyorum adresi alıp gidip elden teslim alıyorum en saglıklısı bu hem içime şüphe dusmuyor alan razı satan razı

insan 3 kuruş para için ne şerefsizlikler yapıyor anlamıyorum bi türlü. kardeş geçmiş olsun. bence yapmayın arkadaş. vallahi yapmayın. boşverin az daha pahalı olsun ama gidip gözünüzün gördüğünü alın. yoksa böyle adi inasnlar artacak piyasada. başıma geldi hemde 35 milyon için. bende mesaj attım adama senin adına 35 daha gönderdim git al dedim bankadan. sen kendine 35 ytl l,k değer biçtin ama ben 70 veriyom sana diye yazdım. sana 160 milyonla bişey olmaz kardeş ama bu adi insanın başka canları yakmaması için savcılığa verebilirsin...

Geri