sağa çekme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hardcat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

hardcat

Bilgi Girilmemiş
yüksek hızlarda aracımda hafif sağa çekme oluyor rot ayarına bakıldı fabrikasyon olması gereken ayarlar var dediler bana söylenen yolun durumundadndır sizlerinde fikrini almak istedim teşekkürler tüm forum üyelerinin ramazan bayramını tebrik ediyorum hoşça kalın mutlu olun

Benimde sola çekme sorunum vardı düne kadar fabrikasyon ayarlar yapıldı yetkili serviste direksiyon ayarı check bile edildi ama düzelmedi.

En son rot balansçım fabrikasyon ayarların biraz dışına çıkarak ayarlayabildi. Rot balansçının dediğine göre lastiklerden yapabilirmiş. Deseni düz olan lastiklerde sorun çıkmadığını fakat yönlü desenlerde bu takım sorunlarla karşılaşılabildiğini söyledi.

demekki sorun teşkil etmiyor

öndeki lastikleri arkaya arkadakileri öne takın sorun kalmayacaktır aynı sorun bendede vardı rot balans yaptırdım sorun çözülmedi eski bir ustanın tavsiyesi ile sorun çözüldü

yol durumu veya zamanında yapılmayan rot ayarından düzensiz lastik aşınması olabilir, arka ön yapmak bir nebze kurtarabilir ama kesin kurtarır diyede bişey yok 2 veya 4lastik almanız gerekebilir

ön lastıklerı sağ sol yapmanda fayda var

bi çok nedeni olabilir fakat ben lastikler den kaynaklanabilir diyorum en basta

Geri