• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Sağ yolcu emniyet kemeri hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

toso

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar,herkese merhaba. Merak ettigim bir konu var. Aracimin sag ön yolcu emniyet kemeri baglantisi (yolcu koltugu ile orta konsol arasindaki) cok kisa. Yan koltukta oturanlar kemer tokasini takmakta oldukca zorlaniyorlar. Sizin araclarinizda da ayni sorun var mi? Tesekkurler...

Ynt: Sağ yolcu emniyet kemeri hakkında

kemeri hızlı çekmesinler yarım açılır çünkü yavaşça çekilirse normal boyutta olduğunu göreceksiniz..

kemer ayarından en yukarıya getirdiniz mi peki?
genelde sağ öne binenler hiç şikayet etmediler bu konuda
ben de normal gibi

Beyefendi kordonunun uzunluğundan bahsetmiyor. Koltuğun yanındaki kemerin takılacaığı yerden bahsediyor. O çok altta kalıyor. Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum her oturan şikayet ediyor.

hıı anladım... aslında alışılınca iyi bir şey diğer türlüde çok meydanda duruyordu ama ilk kullananlar için zor tabi uzatıldığınıda sanmıyorum

tam ben dile getirecektim Sn. salihcaglayan açıkladı.
aynı sıkıntı bendede var araca binenler kemeri takmak istediklerinde zorluk çekiyolar çünkü çok dar biyerde bulunuyor, hatta araca birileri bindiği zaman ben yardımcı oluyorum.

Ben sokmaya çalışırken sağ sola çarpıp çizmesinler diye önceden uyarıyorum :)

bu da iyi düşünülmüş bence görünüt zevkini bozmuyor

görüntü olarak kısa olması güzel ama bulunduğu yer dar olduğu için alışana kadar aynı sıkıntıyı bende yaşamıştım

özellikle akşam zor oluyor, hanım alışana kadar baya zorlandı bir başkası akşam bindiğinde on dakika takmakla uğraşıyor ama aşağıda olması görüntü kirliliğini önlüyor bence.

Geri