sag arka tekerden ses geliyor.

ersin.brbr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
kasisli yollarda dahil olmak üzere düz yolda bile arac esnedıkce arka tekerden ses gelıyor.asırı kütürdü şeklinde değilde sankı bısey bırbırıne dokunuyormus gibi.ustaya gosterdım.arka salıncak burcuları bozulmus dedı söktürmedım..aranızda böle bi sorunla karsılasan varmı

usta söylemiş,değiştireceksiniz.çok para değildir.

benim aracın da sağ arka tekerinden kuş ötmesine benzer geldi.ama her zaman değil.genelde 2 viteste yavaş giderken geliyor.hızlanınca geçiyor.enteresan bir ses.

gayet normal bir şey demiş ustanız herkes karşılaşır bu problemlerle

helikopter sesine benzer bir sesse bilye sesi olabilir.

Ses bilyadan gelebilir. 2 yıl önce eski aracım Tigrayla Antalya' ya tatilr giderken yolda ses başladı ve bu şekiklde 400 km gittim artık sese dayanamadım ve serik' te hemen çektim sanayiye. Usta tekeri bir söktü ki bilya dağılmış, iyiki getirmişin yoksa teker kitlenir takla bile attırırdı dedi. Yani diycem bilyaysa şakaya gelmez hemen değiştirin.

salıncak burçları,teker bilyası ya da poryadan yapıyo olabilir..ustanızın söylediği de dogru benim arabamda da bundan 5 ay öncesine kadar sizin bahsettiginiz sese benzer bi ses geliyodu ancak ben bilyadan oldugundan emindim ve değiştirmiştim sizin mi büyük ihtimalle salıncak burçlarından yapıyodur..

Geri