Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bukadar kişinin tavsiyesine uymanı beklerim.hiç uğraşma değiştir. ben yama yaptırdım ama sağlıklı olmadı gittim değiştirdim.
Benimde hiç kullanılmamış yedek lastikte balkon var anlmadım gitti. Bu durduğu yerde olur mu?
Michelin lastikler yapı itibariyle bez karkaslıdır, Pirelli lastikler ise çelik tel karkaslıdır. Yol konforu, sessizlik, yakıt tüketimi o nedenle Michelin lastiklerde Pirelliye göre daha iyidir. Bez karkas yapısına sahip lastikler kaldırıma çıkarken, çukurlara düşerken aldığı hasarı balon şeklinde belli ederek sürücüyü uyarır ama çelik karkaslıların bu şansı yok. Bilmeden kırık karkaslarla gezer dururuz ta ki usta "bu araçın tekeri balans tutmuyor " diyene kadar. Yani her güzelin bir kusuru var.Özellikle Michelin lastikler yanaktan balon kolay yapar. Diğer markalarda daha az görülür. O yüzden taksiciler ticariler pirelli tercih eder. Kaldırıma çıkışlarda pirelli nin TR üretimi olmasından dolayı çelik kuşakları daha sağlammış. Diğer yandan ben 15 senedir hep michelin kullandım kaldırıma çıkmamaya özen gösterdiğim için daha hiç yanaktan balon yapmadı.
lastiğin tel kırmıştır...arabayı aldığımızda fulda lastik vardı aynı nane başımıza geldi...gittik değiştirdik.lastik alırken markaya dikkat edelim...